Antena Meniu Search
x

Galerie foto O vedetă TikTok a murit la 21 de ani într-un cumplit accident de maşină, în SUA. Ali Spice avea un milion de urmăritori

Vedetă TikTok a murit la 21 de ani într-un cumplit accident de maşină, în SUA. Ali Spice avea un milion de urmăritori

de Redactia Observator

la 13.12.2022, 12:37

Sfârşit tragic pentru o vedetă TikTok. Tânăra de 21 de ani, cu un milion de urmăritori, a murit în urma unui accident de maşină, în Florida. Vestea a fost confirmată de cea mai bună prietenă a sa, pe Instagram.

"Tu ești Iubire și Lumină”

„Cu inima frântă, nici nu ştiu cu să descriu ce simt acum. Ali ești unul dintre cele mai vibrante, frumoase din interior și din exterior, autentice și iubitoare suflete pe care am avut privilegiul să le cunosc. Eşti o prietenă uimitoare și o femeie incredibil de talentată și pasionată. Nu voi uita niciodată impactul pe care l-ai avut asupra vieții mele și a tuturor prin felul tău de a fi. Întotdeauna îi înalți pe ceilalți și aduci bucurie autentică în viața tuturor. Chiar dacă sunt complet devastată, fiecare amintire pe care o am despre noi mă face să zâmbesc și să râd. Tu ești Iubire și Lumină”, a scris Ariane Avandi.

Poliția nu a dezvăluit încă unde se află cu investigația asupra accidentului mortal din Florida. Fanii i-au transmis mesaje pe reţelele de socializare. „Iubită Ali. nu ai meritat asta. Sper că zbori sus în raiul Hello Kitty. Ai avut un impact uriaș asupra vieții mele. Te iubesc atât de mult. Ne vedem mai târziu". „Odihnește-te în pace, copilaș, îţi vom păstra pentru totdeauna un loc în toate inimile noastre”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Mapamond » O vedetă TikTok a murit la 21 de ani într-un cumplit accident de maşină, în SUA. Ali Spice avea un milion de urmăritori