Antena Meniu Search
x

Bărbat din Singapore, condamnat la închisoare pe viață după ce a omorât bebelușul iubitei într-un mod brutal

Un bărbat care i-a ucis bebelușul iubitei sale zdrobindu-i capul de podeaua mașinii sale a fost închis pe viață.

de Maria Dogaru

la 14.08.2022, 18:01

Inculpatul i-a propus iubitei să plătească pe cineva pentru a scăpa de cadavrul bebelușului
Bărbat condamnat la închisoare pe viață, după ce i-a omorât bebelușul iubitei într-un mod brutal - Profimedia

Mohamed Aliff Mohamed Yusoff, 29 de ani, a scăpat de pedeapsa cu moartea după ce a omorât bebelușul zdrobindu-i capul  de podeaua dubei sale, relatează Mirror.

Bărbatul a mințit inițial instanța, spunând că a scăpat copilul din brațe

Mohamed Aliff Mohamed Yusoff, în vârstă de 29 de ani, din Singapore, a susținut că bebelușul a căzut din brațele acestuia și s-a accidentat mortal, în noiembrie 2019. La o audiere anterioară, instanța a auzit că Mohamed a zdrobit capul bebelușului de nouă luni de podeaua de lemn a vehiculului său de cel puțin două ori.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Crima îngrozitoare a avut loc într-o parcare din Yishun, când copilul, Izz Fayyaz Zayani Ahmad, se afla în grija lui. Bărbatul a comis crima odioasă la doar câteva ore după ce s-a certat cu iubita lui, Nadiah Abdul Jalil. Cauza morții bebelușului a fost dată ca fiind o traumă craniană, din cauza impactului puternic la care a fost supus. 

Procuratura a cerut închisoare pe viață și de la 15 până la 18 lovituri de bastonul, în timp ce apărarea nu a contestat pedeapsa cu închisoarea, ci a solicitat doar cinci până la șase lovituri de baston.

Judecătorul Mavis Chionh a fost de acord că pedeapsa cu moartea nu este adecvată, dar a remarcat  comportamentul lui Mohamed după crimă  ca fiind o „lipsă tulburătoare de remuşcare”.

Inculpatul i-a propus iubitei să plătească pe cineva pentru a scăpa de cadavrul bebelușului

Jurații au aflat cum inculpatului i-a luat 36 de minute pentru a duce copilul la spital unde i-a spus mamei copilului să povestească medicilor versiunea lui falsă a evenimentelor.

Nadiah chiar spusese instanței cum că bărbatul i-a propus să plătească pe cineva să-l îngroape pe furiș și să pretindă că a dispărut, un an mai târziu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Bărbat din Singapore, condamnat la închisoare pe viață după ce a omorât bebelușul iubitei într-un mod brutal