Antena Meniu Search
x

Video ''Ieri trebuia să avem nuntă, azi caut sicrie.'' Alexandra va îmbrăca rochia de mireasă doar la înmormântare. În pântece purta o fetiţă

Destin tragic pentru o tânără din Suceava. Alexandra, o fată de doar 24 de ani, însărcinată în opt luni, a murit cu o zi înainte de a se căsători. În zadar au încercat medicii să o salveze pe ea şi pe bebeluş. Fata era cunoscută cu probleme cardiace şi se externase din spital la începutul lunii, la cerere, după ce suferise de o formă destul de gravă de Covid-19. 

de Angela Bertea

la 21.08.2022, 19:39

Vezi și

''Cu inelul ăsta am cerut-o şi asta e verigheta.''  Alexandra se pregătea să se căsătorească sâmbătă. Cu doar câteva ore înainte să înceapă o nouă viaţă, în ajunul nunţii, totul s-a năruit. Tinerei i s-a făcut rău. Chiar logodnicul ei a fost cel care a apelat la numărul de urgenţă pentru ajutor. Nu a aşteptat medicii, şi-a luat iubita în maşină şi a plecat în goană spre spital. Pe drum s-a întâlnit cu ambulanţa şi imediat au început şi manevrele de resuscitare. 

Silviu, soţul: Eram împreună de trei ani, aveam planuri de viitor, am început o casă, aveam planuri să avem copii, era însărcinată în luna a 8-a. S-au dus toate. Ieri trebuia să avem nunta, azi eu caut sicrie. Trebuia să fie mireasa mea şi nu mai e. O îmbrac în mireasă pentru altceva. Eu nu mai am nimic. Tot ce am avut mi-a luat Dumnezeu deodată. 

Femeia a ieşit din spital pe data de 2 august, la cerere. Fusese internată după ce se infectase cu noul coronavirus. Se externase mai repede special că să organizeze nunta. Tânara era în atenţia medicilor şi din cauza mai multor afecţiuni cardiace. 

Silviu, soţul: Avea nişte probleme la inimă. Avea valvă din metal pusă din 2010. De când a rămas însărcinată i-au schimbat tratamentul şi starea de sănătatea era bună, că mergea regulat la cardiologie. De câteva zile a început să se simtă puţin rău, dar nu s-a arătat. A zis că nu e grav şi să facem cumva să facem nunta, să nu anulăm. Tare şi-a dorit să fie mireasă. 

Pe acelaşi subiect

Femeia a ajuns iniţial cu o ambulanţă la Spitalul din Gura Humorului. Alexandra a fost apoi transferată, de urgenţă la Spitalul Judeţean Suceava. În zadar au încercat medicii să o salveze pe tânără şi pe bebeluşul nenăscut.

dr. Dan Teodorovici, purtător de cuvânt Spitalul Județean Suceava: Pacienta a ajuns direct în sala de operaţie unde s-au continuat manevrele de resuscitare şi s-a efectuat cezariana de urgenţă. Dar, din păcate nici mama, nici nou născutul nu au răspuns manevrelor de resuscitare şi s-au declarat decesele. 

Mărturia unui soţ cu inima frântă

Vestea că şi-a pierdut şi viitoarea soţie şi copilul a picat ca un fulger pentru logodnicul acesteia. 

Silviu, soţul: Fetiţă... Trebuia să poarte numele lui mama, care a murit acum doi ani jumătate.

Cumnat: Mai mult ca o soră. Nu avea niciun defect, cred că din cauza asta a luat-o Dumnezeu, că i-a fost prea dragă. 

Întreaga comunitate este şocată. 

Eduard – Rudolf Wendling, primar Păltinoasa: Suntem cu toţii îndureraţi, mai ales că sunt foarte tineri şi urmează să îşi întemeieze o familie. Vom încerca să fim alături de ei, să-i ajutam cu ce putem. 

''E ceva de strigat la ceruri. Două suflete au murit, mama şi copilul.'' 

Medicii aşteaptă acum rezultatele autopsiei pentru a afla cu exactitate cauza decesului. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » ''Ieri trebuia să avem nuntă, azi caut sicrie.'' Alexandra va îmbrăca rochia de mireasă doar la înmormântare. În pântece purta o fetiţă