Antena Meniu Search
x

Galerie foto "O voi însoți pe sora mea oriunde vrea ea”. Scrisoarea de adio a gemenilor care s-au aruncat împreună de la etajul 3 al unui bloc din Spania

Două surori gemene de 12 ani s-au privit pentru ultima dată în ochi, s-au luat de mână și s-au aruncat în gol de la etajul 3 al unui bloc din Sallent, Spania.

de Monica Palade

la 24.02.2023, 16:06

Doar una a supraviețuit, fiind în stare gravă la spital. Drama lor, care a stârnit multă emoție în întreaga țara, a scos din nou la iveală cât de periculos este bullyingul în rândul tinerilor.

Au lăsat bilete de adio înainte de a se arunca

Înainte de a se arunca, cele două surori, originare din Argentina, au lăsat bilete de adio pe balcon. Leila, una dintre ele, a recunoscut în nota de rămas bun că a luat această decizie, din solidaritate cu sora ei, Alana, care era hărțuită la școală.

Bunicul tinerelor a făcut publice ultimele cuvinte scrise de cele două nepoate, în care au explicat motivele care le-au determinat să facă acest lucru, informează larazon.es. Bărbatul susține că ambele au fost fost victime la școală. Bunica fetelor, la rândul ei, a relatat că acestea au suferit bullying atât la școală, cât și la liceu și că discriminarea provine din naționalitatea surorilor și identitatea sexuală a uneia dintre ele.

Pe acelaşi subiect

„M-am săturat să fiu agresată la școală, nu mai suport. Vreau să fiu fericită, dar evident că voi suferi toată viața și am luat decizia de a nu continua”, a scris Alana, care se identifica de sex masculin.

„Îmi cer scuze tuturor, știți cât de mult o iubesc pe sora mea, am văzut tot bullyingul de care suferă, o să fac ce decide ea. O voi însoți oriunde dorește”, a lăsat scris și Leila în biletul de adio.

De fapt ea este și geamana care a supraviețuit și care acum se află într-o stare mai bună, dar are probleme la un plămân și va trebui să fie operată la maxilar, după cum a spus bunicul său.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » "O voi însoți pe sora mea oriunde vrea ea”. Scrisoarea de adio a gemenilor care s-au aruncat împreună de la etajul 3 al unui bloc din Spania