Antena Meniu Search
x

Foto Oferta "înfiorătoare" de 100.000 de dolari refuzată de o femeie în avion. Ce i-a propus milionarul controversat care stătea lângă ea

Steve Kirsch, antreprenorul din Silicon Valley care a fost acuzat că a răspândit informaţii false despre coronavirus în mediul online, s-a lăudat cu oferta "ciudată" pe care i-a făcut-o unei femei care stătea lângă el în avion. Oferta de 100.000 de dolari presupunea ca pasagera să-şi dea jos masca de protecţie, antreprenorul susţinând că a fost extrem de şocat când aceasta a refuzat. Propunerile sale au fost criticate de internauţi, unul dintre ei spunând că un caz grav de covid ar putea să-i coste pe oameni chiar şi de 10 ori mai mult decât "oferta de nerefuzat" a milionarului. 

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 10:07

"Oferta înfiorătoare" de 100.000 de dolari refuzată de o femeie în avion. Ce i-a propus milionarul controversat care stătea lângă ea
"Oferta înfiorătoare" de 100.000 de dolari refuzată de o femeie în avion. Ce i-a propus milionarul controversat care stătea lângă ea - Instagram/@stkirsch

Oferta de 100.000 de dolari a milionarului din domeniul tehnologiei a fost catalogată drept "înfiorătoare". Steve Kirsch, antreprenor din Silicon Valley, a susținut că a fost șocat după ce pasagera a refuzat să-și scoată masca, în ciuda faptului că i s-a oferit suma masivă de bani pentru a face acest lucru, relatează Mirror.

Kirsch a fost acuzat că a răspândit informaţii false despre coronavirus în timpul pandemiei. Descriind ultima sa "cascadorie", el a scris: "Sunt la bordul unui zbor Delta chiar acum. Persoana care stătea lângă mine la clasa întâi a refuzat să-și scoată masca pentru tot zborul pentru 100.000 de dolari. Fără glumă. Asta după ce am explicat că nu funcționează".

El a susținut că a început prin a oferi 100 de dolari. "Am subliniat faptul că atunci când și-a îndepărtat masca pentru a mânca și a bea, ar fi putut infectată dintr-o singură respirație. Așa că a avut dezvăluirea completă. Și-a scos masca imediat ce a fost servit micul dejun. Pentru că toată lumea știe că nu te poți infecta în timp ce mănânci".

Milionarul a comparat-o pe femeie cu prăbuşirea SVB

Pe acelaşi subiect

Comparând femeia cu cei care au investit odată cu prăbuşirea SVB, el a glumit: "Poate data viitoare voi sta lângă cineva care avea un cont la Silicon Valley Bank".

Postările sale au fost, însă, intens criticate pe Twitter. "Ai avut cei 100.000 de dolari în numerar? Dacă nu, sună ca un nebun. Cum ar putea avea încredere că vei plăti?", a răspuns cineva. O altă persoană a scris: "Probabil că nu a crezut că ai nici măcar 5 dolari".

Nu a fost singura dată când "ciudăţeniile" sale au fost respinse. Cu trei zile înainte, el a scris pe Twitter că două persoane au refuzat cereri similare.

El a scris: "I-am întrebat pe cei care stăteau lângă mine în avion dacă și-ar scoate masca pe toată durata zborului pentru 10.000 de dolari. Ambii au refuzat oferta. Poate ar trebui să ofer 100.000 de dolari data viitoare?"

Twitter-ul antreprenorului, invadat de critici

Criticile au curs: "Femeile nu vor să facă înțelegeri cu bărbați înfiorător în avioane. Nu este complicat". "Îți faci un obicei din a oferi bani unor femei aleatorii pentru a-și îndepărta lucrurile care le acoperă corpul?"

Un utilizator s-a plâns că cei 100.000 de dolari nu ar acoperi aproape facturile de spital strânse dacă cineva ar avea un caz grav de Covid: "Facturile mele de la spital după internarea pentru covid au ajuns la peste 300.000 de dolari (inclusiv ambulanța aeriană de 80.000 de dolari, deoarece spitalele locale erau toate pline), plus leziuni pulmonare, invaliditate continuă, cheltuieli de recuperare/suport etc. Ar fi nevoie de minimum 5 milioane de dolari în numerar. Am purtat mască în avion și tot am făcut covid. Facturile mele de terapie fizică râd de mizerii tăi 10.000 de dolari". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Oferta "înfiorătoare" de 100.000 de dolari refuzată de o femeie în avion. Ce i-a propus milionarul controversat care stătea lângă ea