Antena Meniu Search
x

Video Ofertă pentru turiștii care aleg Oradea: intrare liberă la muzee, transport gratuit și reduceri la restaurante

Pentru al patrulea an la rând, oraşul Oradea îşi întâmpină turiştii cu o mulţime de beneficii şi gratuităţi. Cei care aleg să stea două nopţi în oraş pot vizita toate muzeele din oraș și se pot plimba cu mijloacele de transport în comun, complet gratuit. Și asta nu e tot.

de Redactia Observator

la 14.03.2023, 08:39

Vezi și

Clădiri vechi de secole, parcuri, străzi şi săli de spectacole complet modernizate. Oradea şi-a schimbat radical faţa în ultimii ani. Iar ca să atragă şi mai mulţi turişti, există pachete speciale.

Cei care ajung în Oradea au acces gratuit la toate obiectivele turistice – printre care Casa Darvas, singurul muzeu Art Nouveau din țară, dar și la Templul Francmasoneriei, unic de altfel, şi el, în România.

Turiștii pot vizita, gratuit, muzeele din Oradea, cetatea, turnul primăriei sau sinagogile

Renata Osvat, reprezentant Visit Oradea: Campania ''Oradea cu drag'' a fost gândită pentru a veni în ajutorul industriei de turism în primul an pandemic. Având în vedere că suntem în a patra ediţie se pare că are succes şi până în acest moment s-au înscris peste 7.200 de turişti.

Pe acelaşi subiect

Pentru a beneficia de gratuități, turiștii trebuie să stea cel puțin două nopți la o unitate de cazare din oraș. Iar procedura e simplă şi se rezolvă la recepţia hotelului.

Adriana Budar, reprezentat hotel Oradea: Pentru cei care vin minim două nopţi şi se cazează procedura este foarte simplă. Colegii mei înregistrează nişte date de bază. Nume, prenume şi un email unde să primească acest cod. Se generează un cod unic cu care ei mai apoi au gratuităţi aproape la toate muzeele din Oradea. Inclusiv în turnul primăriei şi au gratuit trasportul în comun.

Asta înseamnă o economie de aproximativ 200 de lei pentru un cuplu. În plus, toți turiștii au 24 de ore de transport public gratuit, dar și reduceri la restaurantele și cafenelele partenere în campanie.

Linda Sereș, administrator restaurant: În cadrul acestei campanii Avem turişti mai fericiţi pentru că primesc 10% din partea noastră la consumaţia pe care o au la noi.

Campania este la a patra ediție, iar ofertele rămân active pana la sfârșitul anului.

Acces gratuit în Oradea

- Muzeul Țării Crișurilor

- Muzeul Istoriei Evreilor

- Casa Darvas-La Roche

- Sinagoga Sion

-Templul Francmasoneriei

-Turnul Primăriei

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Intenţionaţi să cumpăraţi mai multe produse româneşti dacă adaosul comercial la acestea va fi plafonat?
Observator » Stiri economice » Ofertă pentru turiștii care aleg Oradea: intrare liberă la muzee, transport gratuit și reduceri la restaurante