Antena Meniu Search
x

Oferta unui bordel din Viena: 30 de minute cu o domnișoară la alegere, pentru cei care se vaccinează pe loc

Un bordel din capitala Austriei, Viena, vine o ofertă unică pentru clienți - cine acceptă să se vaccineze pe loc va primi, gratuit, o sedință de 30 de minute la "clubul de saună" cu o domnișoară la alegere.

de Redactia Observator

la 10.11.2021, 09:18

femeie care oferă favoruri sexuale contra cost
Oferta unui bordel din Viena: 30 de minute cu o domnișoară la alegere, pentru cei care se vaccinează pe loc - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Potrivit Sky News, bordelul Fun Palast speră astfel să crească rata de vaccinare, precum și numărul clienților ce trec pragul, în condițiile în care pandemia a afectat inclusiv acest sector. 

Restricțiile epidemice se vor menține, cel mai probabil, în Austria, de Crăciun și Revelion. Anunțul a fost făcut de cancelarul Alexander Schallenberg, săptămâna trecută. Pentru a stăvili virusul, guvernul austriac a interzit de luni accesul în cafenele, restaurante și saloane de coafură celor care nu sunt complet vaccinați împotriva COVID-19.

Regula "2G", care necesită dovada vaccinării complete sau a recuperării, va fi, de asemenea, în vigoare pentru hoteluri și cinematografe sau pentru evenimente cu mai mult de 25 de persoane.

Pe acelaşi subiect

2G vine de la cuvintele germane pentru "imunizat" și "recuperat".

La locul de muncă, de la 1 noiembrie se aplică regula "3G", adică angajații trebuie să fie vaccinați, recuperați sau testați (geimpft, genesen, getestet). "Nu cred că în șase săptămâni situația va fi de așa natură încât să putem relaxa măsurile. Așa că va fi probabil un Crăciun 2G", a declarat Schallenberg pentru "Kronen Zeitung", într-un articol publicat duminică.

Austria, care are o populație de 8,9 milioane de persoane, a raportat aproape 900.000 de cazuri de COVID-19 și 11,554, până la ora transmiterii acestei știri.

Aproximativ 64% din populația Austriei este complet vaccinată împotriva COVID-19, în conformitate cu media Uniunii Europene, dar este una dintre cele mai scăzute rate din Europa de Vest, potrivit Reuters. Mulți austrieci sunt sceptici cu privire la vaccinuri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Mapamond » Oferta unui bordel din Viena: 30 de minute cu o domnișoară la alegere, pentru cei care se vaccinează pe loc