Antena Meniu Search
x

Orbită de gelozie, o tânără din UK şi-a stropit iubitul cu acid în timp ce dormea. I-a spălat rănile cu apă sfinţită şi l-a atacat din nou

Gelozia i-a luat minţile unei tinere din Marea Britanie. Măcinată de bănuiala că iubitul său are o aventură, femeia l-a stropit pe bărbat cu acid în timp ce dormea, atacându-l încă o dată în timp ce zăcea, rănit, pe canapea. Ulterior, şi-a dat seama că, în realitate, acesta nu o înşela. Prea târziu, însă. Pentru fapta sa a fost condamnată la 14 ani de închisoare.

de Redactia Observator

la 19.11.2021, 16:43

Esther Afrifa, o femeie în vârstă de 28 de ani din Marea Britanie, a recurs la un gest necugetat când a început să-şi bănuiască iubitul că are o aventură. Tânăra nu a stat mult pe gânduri: a cumpărat un litru de acid sulfuric de pe internet şi a păstrat substanţa lângă pat, aşteptând momentul potrivit pentru a se răzbuna. Partenerul acesteia, Kelvin Pogo (29 de ani), s-a trezit în miez de noapte când era deja prea târziu. Esther picurase acid deasupra lui, în timp ce dormea fără grijă în locuinţa lor din Wembley, în nordul Londrei.

Femeia nu s-a oprit aici. L-a mai atacat o dată, în timp ce zăcea, rănit, pe canapea. În plus, l-a împiedicat să solicite îngrijiri medicale, bărbatul având acum arsuri pe faţă care-l vor marca pentru tot restul vieţii. A avut chiar şi gânduri suicidale în urma atacului, relatează Daily Mail. "În fiecare zi, e la fel ca atunci când m-a atacat. Parcă timpul s-a oprit în loc", spune el. "De fiecare dată când cineva bate la uşă, mă tem că voi fi rănit. Ea era lumea mea și mi-a făcut asta. Pur și simplu nu pot înțelege".

Şi-a atacat iubitul în somn, apoi i-a turnat apă sfinţită peste răni

Incidentul a avut loc în jurul orei 03:30, în noaptea de 22 decembrie 2019, dar procesul este încă în curs de desfăşurare. Iniţial, bărbatul nu a realizat că tocmai iubita sa era de vină pentru durerile îngrozitoare pe care le simţea. A rugat-o sî cheme ambulanţa, însă Afrifa doar s-a prefăcut că sună la numărul de urgenţă. Apoi, i-a turnat apă sfinţită peste răni. Şi, când s-a asigurat că nimeni nu îi va veni iubitului său în ajutor, l-a atacat din nou.  Atunci, victima atacului a fugit pe stradă şi a implorat un trecător să îl ajute. Ulterior, Kelvin Pogo şi-a amintit că partenera sa încercase să-l facă să bea "apă de la robinet", în realitate acid sulfuric, însă teama de microbi l-a salvat de la moarte sigură.

Femeia orbită de gelozie va sta 14 ani după gratii

Judecătorii au condamnat-o pe făptaşă la 14 ani de închisoare. Detectivul Tom Dawood a declarat că "victima a suferit răni îngrozitoare și extinse din cauza lui Afrifa și a suferit, luni întregi, numeroase operații". Cel mai probabil, femeia va fi deportată în Ghana după eliberare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Orbită de gelozie, o tânără din UK şi-a stropit iubitul cu acid în timp ce dormea. I-a spălat rănile cu apă sfinţită şi l-a atacat din nou