Antena Meniu Search
x

Ororile ascunse în spatele unui salon de tatuaje din SUA. Patronul, acuzat că a cumpărat bebeluși morți și creiere umane de pe piața neagră

Incident de-a dreptul șocant în SUA. Un tatuator a fost acuzat de trafic de cadavre, după ce ar fi cumpărat și vândut mai multe rămășite umane, inclusiv bebeluși născuți morți. Bărbatul era implicat într-o grupare care procura cadavrele din morgi. 

de Redactia Observator

la 03.02.2024, 12:07

Ororile ascunse în spatele unui salon de tatuaje din SUA. Patronul, acuzat că a cumpărat bebeluși morți și creiere umane de pe piața neagră
Ororile ascunse în spatele unui salon de tatuaje din SUA. Patronul, acuzat că a cumpărat bebeluși morți și creiere umane de pe piața neagră - Shutterstock

Matthew Lampi, în vârstă de 52 de ani, din East Bethel, Minnesota, lângă Minneapolis, și-ar fi folosit salonul din Minnesota ca bază de operațiuni pentru unele dintre tranzacțiile de pe piața neagră pe care le-a făcut de-a lungul timpului. El a fost unul dintre cele șase persoane care au fost inculpate de un mare juriu federal sub acuzația de „conspirație și transport interstatal de bunuri furate”, potrivit unui comunicat de presă al Departamentului de Justiție al SUA sau, mai precis, al Procuraturii Statelor Unite. în districtul de mijloc din Pennsylvania, potrivit Mirror.

„Acuzațiile și informațiile susțin că o rețea națională de indivizi a cumpărat și vândut rămășițe umane furate de la Harvard Medical School și de la o morgă din Arkansas”, se arată în comunicat de presă al Departamentului de Justiție SUA. 

Bărbatul cumpăra rămășițe umane, inclusiv cadavre de bebeluși

Bărbatul și încă un complice, Jeremy Pauley, 41 de ani, din Bloomsburg, Pennsylvania, lângă Philadelphia, ar fi vândut și cumpărat cadavre și rămășițe umane de la unii dintre ceilalți inculpați din salonul de tatuaje din Minnesota. Totul a început de la Cedric Lodge, în vârstă de 55 de ani, din Goffstown, New Hampshire, care gestiona o morgă de la Harvard Medical School din Boston, Massachusetts. El ar fi „furat organe și alte părți ale cadavrelor donate pentru cercetare medicală înainte de a fi incinerate”, apoi le-ar fi dus la casa sa din New Hampshire, acolo unde el și soția lui, Denise, în vârstă de 63 de ani, ar fi vândut apoi rămășițele.

Vânzările au fost realizate după ce s-au făcut aranjamente prin apeluri telefonice și pe rețelele de socializare. Vânzările au avut loc între 2018 și 2022 și susține că cuplul din New Hampshire i-ar lăsa pe Katrina Maclean, de 44 de ani, din Salem, Massachusetts, și pe Joshua Taylor, de 46 de ani, din West Lawn, Pennsylvania, să intre la morgă pentru a examina cadavrele. Joshua transporta apoi "mărfurile" înapoi în Pennsylvania, unde se presupune că au fost vândute lui Jeremy Pauley.

Matthew a cumpărat cu 4.000 de dolari inclusiv oase, cranii, piele, bebeluși născuți morți întregi, fețe disecate, capete și alte organe. „Unele crime sfidează înțelegerea. Furtul și traficul de rămășițe umane lovește însăși esența a ceea ce ne face oameni", au declarat autoritățile. Fiecare dintre cei inculpați ar putea executa maximum 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Ororile ascunse în spatele unui salon de tatuaje din SUA. Patronul, acuzat că a cumpărat bebeluși morți și creiere umane de pe piața neagră