Antena Meniu Search
x

''Până când moartea ne va despărți!'' O tânără şi-a anunţat familia că merge la Disney, dar de fapt avea nuntă cu un ucigaş condamnat la moarte

Asistenta unui cabinet stomatologic a spus că merge la Disney World înainte de a zbura în Arizona și de a se căsători cu un deținut condamnat la moarte, care a ucis două persoane. Rebecca Short, în vârstă de 26 de ani, din Chipping Norton, Oxfordshire, şi-a minţit familia că este în vacanță în SUA și a postat chiar fotografii. 

de Redactia Observator

la 24.04.2022, 12:51

O tânără şi-a anunţat familia că merge la Disney, dar de fapt avea nuntă cu un ucigaş condamnat la moarte
O tânără şi-a anunţat familia că merge la Disney, dar de fapt avea nuntă cu un ucigaş condamnat la moarte - Instagram

Tânăra și-a surprins rudele când a postat ulterior fotografii cu ea alături de ucigaşul mexicano-american Manuel Ovante Jr, în vârstă de 35 de ani, care este condamnat la moarte. Bărbatul este în arest la închisoarea Eyman, Arizona.

Femeia din Oxfordshire devenise prietenă prin corespondență cu ucigașul. Ovante a petrecut mai bine de un deceniu în închisoare, după ce a fost condamnat la moarte în 2010 pentru uciderea unei femei și a unui bărbat în timp ce căuta droguri în 2008.

Tânăra avea o pasiune pentru criminalii din SUA

În ziua căsătoriei lor, Rebecca a pozat într-o rochie neagră, în timp ce bărbatul era în salopeta lui portocalie din închisoare. Asistenta stagiară ar fi fost obsedată de documentare despre criminalii în serie din America. Una dintre prietenele ei a declarat: ''A fost întotdeauna obsedată să vizioneze documentare Netflix despre criminali în serie din America, dar nimeni nu s-a gândit că va fugi și se va căsători cu unul''.

Pe acelaşi subiect

Ovante și trei dintre prietenii săi căutau droguri în Phoenix, Arizona, în 2008, când au ajuns la casa lui Jordan Trujillo. El a sperat că doamna Trujillo va putea să le ofere droguri, dar ea a refuzat. Ovante s-a întors iar și iar la ea acasă până când, în cele din urmă, grupul a găsit-o dormind. În casă au mai fost Damien Vickers și Gabriel Valenzuela. Fără avertisment, Ovante a scos o armă încărcată și a pus ținta pe Jordan Trujillo. A împușcat-o de două ori în cap. Apoi i-a executat pe ceilalți doi bărbați din cameră.

Ucigașului i s-a permis să-și părăsească celula pentru a se căsători pe 14 aprilie și a zâmbit în timp ce poza. Rebecca a sărbătorit căsătoria cu familia lui Ovante și au avut un tort de nuntă cu glazură neagră decorat cu cuvintele - ''Până când moartea ne va despărți!''.

Deţinutul Ovante este unul dintre cei 113 deținuți condamnați la moarte din respectiva închisoare, unde deținuții pregătiți pentru execuție petrec de obicei 17 ani înainte de a fi uciși prin injecție letală, potrivit Daily Mail

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » ''Până când moartea ne va despărți!'' O tânără şi-a anunţat familia că merge la Disney, dar de fapt avea nuntă cu un ucigaş condamnat la moarte