Antena Meniu Search
x

Cine este ucigașul mamei înjunghiate de aproape 60 de ori. Cadavrul i-a fost băgat în geanta de hochei a fiului şi lăsat pe o stradă din Queens

Lumină în cazul femeii găsite fără viaţă într-o geantă plină cu sânge. Ucigașul care a ucis-o pe mama din Queens, Orsolya Gaal, trăiește ilegal în SUA, după ce s-a mutat în SUA din Mexic în urmă cu 20 de ani. David Bonola, în vârstă de 44 de ani, i-a tăiat gâtul acesteia, apoi a înjunghiat-o de aproape 60 de ori şi i-a îndesat trupul în geanta de hochei a fiului ei.

de Redactia Observator

la 23.04.2022, 11:49

Ucigașul mamei înjunghiate de aproape 60 de ori
Ucigașul mamei înjunghiate de aproape 60 de ori - Profimedia Images; Facebook

David Bonola a fost acuzat de crimă, după ce a făcut o mărturisire înfricoșătoare miercuri seară. Joi, detectivii NYPD au spus că bărbatul locuia în SUA de aproximativ 20 de ani, după ce a plecat din Mexic. Ei au refuzat să comenteze statutul său de imigrant, dar ICE a depus acum o cerere de reținere, conform Daily Mail

Cei doi aveau o relaţie cu suişuri şi coborâşuri

Se pare că bărbatul o mai ajuta pe victimă cu diverse treburi atunci când era nevoie. Cei doi s-au cunoscut când ea l-a angajat să lucreze la casa în care locuia împreună cu soțul ei Howard și cu cei doi fii ai lor. Au avut o poveste de dragoste de doi ani până săptămâna trecută, când o încercare de a se împăca s-a transformat într-o crimă pasională. 

Într-o înregistrare video de pe camerele de supraveghere, la doar câteva ore după crimă, se vede cum Bonola merge pe strada de lângă apartamentul său din Richmond Hill, sâmbătă dimineața, imediat după ora 6. Bărbatul poate fi văzut cu un bandaj înfășurat în jurul mâinii stângi. Mai târziu, acesta a trebuie să apeleze la ajutor de specialitate din cauza respectivelor răni. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit NYPD, Bonola se dusese acasă la femeie în încercarea de a reînvia aventura, deoarece relația ajunsese la sfârșit. Vineri seara, nu după miezul nopții, Gaal l-a lăsat pe bărbat să intre în casă. Nu este clar dacă ea l-a invitat sau dacă a apărut neanunțat. Apoi au coborât la subsol pentru că fiul ei cel mic, Leo, era la etaj în acel moment. Soțul ei Howard și fiul cel mare Jamie erau plecați din oraș. Cei doi au început la scurt timp să se certe, a spus poliția. De aici şi până la o luptă corp la corp a mai fost un singur pas, iar bărbatul a folosit un cuţit găsit la îndemână. 

Cadavrul a fost lăsat în apropierea casei, după ce a fost pus într-o geantă de hochei. Bărbatul a vrut să pună la cale un plan prin care să inducă în eroare autorităţile. Astfel, i-a trimis soţului femeii un mesaj prin care încerca să îl facă să înţeleagă că ucigaşul este un client pe care soţia îl apărase în instanţă.

Cei care locuiesc și lucrează în apropierea casei lui Bonola l-au descris ca fiind o ''bufniță de noapte''. A fost văzut adesea mergând cu bicicleta și cântând, uneori purtând o chitară după el. Bonola mai fusese căsătorit o dată și avea doi fii cu o femeie care mai târziu a murit. Un localnic a declarat că acesta a servit și în armata mexicană. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Mapamond » Cine este ucigașul mamei înjunghiate de aproape 60 de ori. Cadavrul i-a fost băgat în geanta de hochei a fiului şi lăsat pe o stradă din Queens