Antena Meniu Search
x

Video Și-a omorât soacra după ce a fost părăsit de iubită. O crimă oribilă a șocat un oraș întreg, în Dâmboviţa

Turbat de gelozie, un bărbat de 40 de ani din Dâmbovița părăsit de concubină a decis să se răzbune pe mama femeii. A intrat peste femeie în casă şi a ucis-o cu sânge rece, sub privirile unui alt bărbat. Când acesta a vrut să intervină, l-a lăsat şi pe el într-o baltă de sânge. Vă avertizăm că urmează imagini și detalii care vă pot afecta emoțional. 

de Redactia Observator

la 21.04.2022, 08:35

Vezi și

Sătulă de bătăile pe care le primea periodic, femeia a decis să meargă pe propriul drum şi să îl părăsească pe individ. Când a văzut că nu o poate întoarce din drum, bărbatul parcă şi-a pierdut minţile. A bănuit că decizia a fost influenţată de mama acesteia, aşa că a hotărât să se răzbune. A intrat peste femeia de 63 de ani în casă și a lovit-o mortal cu un cuțit. 

Mihaela Ţârlea - CPU Găeşti: Nu s-a mai putut face nimic, s-a constat decesul. Era plină de sânge. Plăgile au fost mari şi profunde. 

În momentul în care a comis crima oribilă, în casa femeii se afla şi concubinul ei. Acesta a încercat să-l oprească pe criminal, dar a sfârşit şi el prin a fi înjunghiat şi lăsat într-o baltă de sânge. 

E plin de sânge. Luaţi-l, că moare aici pe bancă!

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Medicii au reuşit să-l ţină în viaţă şi să-l ducă la Spitalul Judeţean din Târgovişte, dar starea lui este una critică. Agresorul, în vârstă de 40 de ani, ar avea probleme cu alcoolul. Cea de-a doua fiică a victimei spune că certurile erau la ordinea zilei în relația celor doi.

Fiica victimei: El a mai avut un atac asupra lu' mama. Prima dată când s-a certat cu sora mea tot aşa, era foarte agresiv, i-a rupt părul lu sora mea din cap, lu maica mea i-a spart o dată capul cu o sticlă. Era foarte agrsiv și sora mea a renunțat să se mai împace cu el.

Cuscra victimei: Tot beat a dat cu cuţitul. Era mort de beat, abia urca pe scări. 

Ucigaşul a fost reținut pentru 24 de ore şi va fi audiat astăzi.

El riscă să petreacă ani grei după gratii, pentru omor calificat. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Și-a omorât soacra după ce a fost părăsit de iubită. O crimă oribilă a șocat un oraș întreg, în Dâmboviţa