Antena Meniu Search
x

O femeie a scăpat de cancer, dar a murit răpusă de covid după ce prietena ei a ascuns că e infectată pentru a putea participa la un joc de cărţi

O femeie de 82 de ani a murit după ce a luat Covid-19 de la o prietenă care a ascuns faptul că este bolnavă, pentru că îşi dorea să participe la un joc de cărţi. Toţi ce prezenţi la joc ar fi fost vaccinaţi, inclusiv Barb Bartolovich, o supravieţuitoare de cancer, care îşi lua precauţii stricte în privinţa bolii.

de Redactia Observator

la 03.01.2022, 19:16

Barb Bartolovich a supravieţuit cancerului, dar a murit răpusă de covid
Barb Bartolovich a supravieţuit cancerului, dar a murit răpusă de covid - Facebook via NY Post

O femeie din Ohio, în vârstă de 82 de ani, o supravieţuitoare a cancerului, a murit de Covid-19 după ce a contractat boala de la o prietenă care ar fi ascuns că este bolnavă pentru ca toţi să participe la un joc de cărţi, susţine familia femeii.

Barb Bartolovich era vaccinată împotriva virusului şi îşi lua măsuri de precauţie stricte, inclusiv aceea de a socializa doar cu persoane care erau de asemenea vaccinate. 

Nepoata ei, Lauren Nash, din Michigan, susţine că Bartolovich a decis să participe la un joc de cărţi după ce toţi invitaţii au susţinut că sunt vaccinaţi. Totuşi, unul dintre participanţi a ascuns faptul că era bolnav de Covid. "Cineva a decis că un test pozitiv pentru Covid e ceva ce poţi ascunde. Singurul mod în care am aflat asta este că persoana a recunoscut după ce Nana s-a îmbolnăvit", a povestit Lauren.

Femeia supravieţuise cancerului

Pe acelaşi subiect

Bartolovich a murit pe 21 decembrie la un spital din Ohio, după ce a fost internată şi a fost ventilată. Deşi era vaccinată, femeia, care supravieţuise cancerului, avea un sistem imunitar slăbit. 

Nepoata ei este supărată că prietena femeii - a cărei identitate nu a dorit să o dezvăluie - ar risca să împrăştie "un virus dovedit mortal" doar pentru a participa la un joc de cărţi, scrie Daily Mail.

Ea le cere acum tuturor celor care au simptome sau care se testează şi sunt pozitivi să evite contactul cu alte persoane din dragoste pentru acestea. 

Bartolovich avea patru copii şi 10 nepoţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » O femeie a scăpat de cancer, dar a murit răpusă de covid după ce prietena ei a ascuns că e infectată pentru a putea participa la un joc de cărţi