Antena Meniu Search
x

Părinţi arestaţi după ce şi-au scos copiii din maşină ca să întreţină relaţii sexuale, într-un parc din La Plata

Doi părinţi au fost arestaţi după ce au fost surprinşi lăsându-şi cei doi copii, de 2, respectiv 5 ani, să plângă pe lângă maşina familiei, în timp ce aceştia întreţineau relaţii intime în interior, pe bancheta din spate.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 21.12.2021, 13:27

Părinţi arestaţi după ce şi-au scos copiii din maşină ca să întreţină relaţii sexuale, într-un parc din La Plata - Twitter / Jenny Di Serio

Țipetele și plânsul a doi copii, într-un parc din La Plata, Argentina, au generat atenția oamenilor care se aflau în zonă. Căutând să afle ce se întâmplă cu cei mici şi de unde vin zgomotele, mai mulţi localnici au rămas şocaţi să vadă că minorii fuseseră scoşi din maşină de părinţi pentru a ntreţine relaţii sexuale.

Un trecător a surprins întreg momentul şi a alertat autorităţile. În imagini fata de 5 ani şi fratele ei de 2 ani plâng şi le cer să îi lase să intre în maşină. Cei mici îi privesc pe părinţi pe geam, în timp ce aceştia continuă fără nonşalanţă, relatează ellitoral.com. Băiatul de doi ani încearcă de câteva ori să deschidă uşile Peugeot-ului şi îi mai roagă de câteva ori să îl lase să urce, dar nu este ascultat.

Cei doi protagonişti au fost arestaţi şi duşi la secţie

Episodul a fost filmat și încărcat pe rețelele de socializare, unde au apărut nenumărate comentarii care blamau acţiunea părinților.

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scenele revoltătoare care s-a petrecut în parcul Pereyra Iraola nu au rămas netaxate. Persoana care a filmat evenimentul și a relatat cele întâmplate a precizat că în zonă nu erau poliţişti, dar a contactat imediat autorităţile pentru a-i denunţa pe cei doi protagonişti înfierbântaţi.

În cele din urmă, polițiștii au ajuns la fața locului și au oprit “spectacolul” părinţilor, la care asistau deja mai mulţi trecători. Au fost aduşi la secţie, dar ulterior eliberaţi, însă nu este exclusă o viitoare anchetă pentru neglijenţa minorilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Mapamond » Părinţi arestaţi după ce şi-au scos copiii din maşină ca să întreţină relaţii sexuale, într-un parc din La Plata