Antena Meniu Search
x

Părinți din UK, acuzați că și-au supus bebelușul de 5 luni la adevărate atrocități. A murit după ce i-a fost rupt gâtul: "A fost găsit fără viață în pătuț"

Caz șocant în UK. Doi părinți sunt acuzați că și-au ucis bebeluluș de doar cinci săptămâni, după ce i-au rupt gâtul și l-au supus la niște abuzuri de-a dreptul barabre. Micuțul s-a ales cu 23 de coaste rupte și nu a avut nicio șansă la supraviețuire.

de Redactia Observator

la 17.01.2024, 22:01

Părinți din UK, acuzați că și-au supus bebelușul de 5 luni la adevărate atrocități. A murit după ce i-a fost rupt gâtul
Părinți din UK, acuzați că și-au supus bebelușul de 5 luni la adevărate atrocități. A murit după ce i-a fost rupt gâtul - Profimedia (poză ilustrativă)

Pe 21 octombrie 2017, după ce a fost descoperit fără viață în dormitorul său la doar cinci săptămâni de viață, Ollie Davis a fost declarat tragic mort. Micuțul avea fracturi la craniu, claviculă, ambele brațe și articulațiile tuturor membrelor sale. Procurorii au susținut că rănile care i-au pus capăt vieții lui Ollie au fost provocate în timp ce el se afla în grija părinților săi, Kayleigh Driver și Michael Davis, care ulterior au negat acuzațiile de crimă, potrivit Mirror.

Copilul a murit după ce i-a fost rupt gâtul

„Cazul se referă la moartea lui Ollie Davis, în vârstă de cinci săptămâni, în dimineața zilei de 21 octombrie 2017. El a fost găsit fără viață în pătuțul său în dormitorul pe care l-a împărțit cu părinții săi la Upper Temple Walk aici, în Leicester. A fost chemată o ambulanță și a fost dus la Leicester Royal Infirmary. Cu toate acestea, personalul medical nu a putut să-l resusciteze. A murit din cauza efectelor întârziate ale unui gât rupt”, a declarat Jonas Hankin KC, consilier al Coroanei.

Mai multe dintre rănile suferite de copil au avut loc cu câteva zile înainte de a primi îngrijirile medicale de care avea nevoie iar autoritățile spun că bebelușul nu avea cum să-și provoace astfel de răni de unul singur.

„Deși patologia nu ne permite să identificăm mecanismul precis cu certitudine... experții (medicii) implicați în acest caz sunt de acord că leziunea gâtului a dus la comprimarea măduvei spinării. Ceea ce investigația patologică ne poate spune este că gâtul a fost rupt între patru și opt zile înainte de moartea lui”,a continuat consilierul să spună în fața instanței.

Mama lui, Kayleigh, în vârstă de 29 de ani, care suferă de scleroză multiplă, a apărut în fața juriului alături de tatăl fiului ei, Michael, în vârstă de 31 de ani. Cei doi neagă orice fel de acuzație, susținând că nu au făcut nimic care să-i provoace fiului lor vreo vătămare fizică. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Părinți din UK, acuzați că și-au supus bebelușul de 5 luni la adevărate atrocități. A murit după ce i-a fost rupt gâtul: "A fost găsit fără viață în pătuț"