Antena Meniu Search
x

Pasiune bolnavă. Româncă din Spania, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness. L-a pipăit și i-a amenințat soția: „Dacă ai fi fost cu mine...”

O româncă din Spania a ajuns în spatele gratiilor după ce a transformat dragostea în obsesie. Femeia de 41 de ani s-a îndrăgostit de antrenorul ei de fitness, doar că totul s-a transformat într-o pasiune bolnavă. 

de Redactia Observator

la 19.01.2024, 11:10

Pasiune bolnavă. Româncă din Italia, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness. L-a pipăit și i-a amenințat soția
Pasiune bolnavă. Româncă din Italia, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness. L-a pipăit și i-a amenințat soția - Shutterstock

S-a îndrăgostit nebunește de antrenorul ei personal până la punctul de a fi arestată pentru hărțuire și amenințări. Poliția a arestat-o pe femeia de 41 de ani după ce aceasta și-a hărțuit timp de mai mult timp antrenorul de fitness. Femeia l-a pipăit pe acesta și i-a făcut mai multe poze fără acordul lui. Mai mult decât atât, bărbatul spune că era sunat 24 de ore pe zi fără încetare și i-a amenințat soția, potrivit Ultima Hora.

Româncă, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness

Bărbatul a început să se confrunte cu avansuri de la femeie încă de când aceasta i-a devenit clientă la sală. El a făcut foarte clar, încă de la început, faptul că relația dintre ei este strict profesională și că nu vrea o altfel de relație cu femeia. Ignorând însă vorbele antrenorului și orbită de pasiunea pe care o avea pentru el, femeia a început să-i pipăie mușchii și să-i facă poze, când acesta nu era atent.  La un moment dat, femeia a început să-l bombardeze cu mesaje și cu apeluri prin care își declara dragostea. 

„Dacă ai fi fost cu mine, aș fi coborât luna pentru tine”, i-a spus femeia.

În cele din urmă, și soția antrenorului a devenit ținta româncei, fiind nevoită să depună o plângere de hărțuire. Pe 8 ianuarie femeia a fost arestată iar autoritățile au aflat că a mai fost arestată în trecut pentru incidente similare în care sunt implicați bărbați între 40 și 65 de ani 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Pasiune bolnavă. Româncă din Spania, arestată după ce și-a hărțuit antrenorul de fitness. L-a pipăit și i-a amenințat soția: „Dacă ai fi fost cu mine...”