Antena Meniu Search
x

"Pentru totdeauna, îngerul nostru frumos". O tânără din UK s-a stins la doar 21 de ani, după ce s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla cu prietenii

Sfârșit subit și lipsit de explicații pentru o tânără de 21 de ani. Fata a murit după ce s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla alături de prieteni. Familia are inima frântă și caută răspunsuri.

de Redactia Observator

la 06.12.2023, 15:35

O tânără din UK s-a stins la doar 21 de ani, după ce s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla cu prietenii
O tânără din UK s-a stins la doar 21 de ani, după ce s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla cu prietenii - Facebook / South Wales Police Cardiff and Vale of Glamorgan

Olivia Spencer, o asistentă medicală în vârstă de 21 de ani, s-a stins subit într-o nopate în club, acolo unde a mers alături de prieteni pentru a asculta muzică techno. Poliția din Țara Galilor de Sud a declarat acum că investighează moartea ei subită și inexplicabilă, dar nu o tratează ca fiind suspectă, potrivit Mirror.

A murit după ce s-a prăbușit brusc în club

„Noi, ca familie, suntem absolut devastați, Olivia a fost o fată cu o inimă de aur pur, a luminat fiecare cameră în care a intrat cu personalitatea ei amuzantă. Toți cei care au cunoscut-o îi vor simți lipsa”, a declarat familia fetei.

„Nu am cuvinte, sunt atât de multe amintiri minunate pe care le voi prețui pentru totdeauna. Îmi va fi dor de ea pentru totdeauna”, a declarat mătușa fetei. 

„Frumoasa noastră Liv, sunt atât de recunoscătoare că am împărtășit cele mai bune amintiri, ai fost cu adevărat unică. Sper că petreceți din greu acolo, așa cum știm cu toții că îți place să faci, nimic nu va mai fi la fel fără tine aici. Am inima zdrobită. Lumea este atât de crudă. O să te iubesc mereu și o să-mi fie dor de tine Olivia, pentru totdeauna, îngerul nostru frumos", a declarat o coletă a tinerei, Mia. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Pentru totdeauna, îngerul nostru frumos". O tânără din UK s-a stins la doar 21 de ani, după ce s-a prăbușit brusc în clubul în care se afla cu prietenii