Antena Meniu Search
x

Petrecere încheiată tragic. Tânăr de 16 ani, înjunghiat mortal la o zi de naștere, în UK. 11 adolescenți au fost arestați: "Probabil erau 200 de copii în casă"

Incident halucinant în Anglia. 11 adolescenți cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani au fost arestați, după ce un băiat a fost înjunghiat mortal la o petrecere onomastică.

de Redactia Observator

la 12.06.2023, 10:07

Petrecere încheiată tragic. Tânăr de 16 ani, înjunghiat mortal la o zi de naștere, în UK. 11 adolescenți au fost arestați
Petrecere încheiată tragic. Tânăr de 16 ani, înjunghiat mortal la o zi de naștere, în UK. 11 adolescenți au fost arestați - Shutterstock

Victima, un tânăr în vârstă de 16 ani, a fost găsită decedată în casa din Bath, sâmbătă în jurul orei 23:00. La petrecere ar fi participat până la 200 de persoane. În ciuda faptului că cei prezenți la petrecere au încercat să-i salveze viața, tânărul a fost declarat mort la fața locului, relatează TheSun.

Băiatul de 16 ani și-a găsit sfârșitul la o petrecere

Am auzit muzică foarte tare ore întregi, suna de parcă ar avea un DJ acolo. Probabil erau 200 de copii în casă. Au postat despre petrecere pe rețelele de socializare și de aceea au apărut atât de mulți oameni”, a declarat un vecin. 

Un alt localnic din apropiere a spus că acesta a auzit că ar fi vorba despre o aniversare a unui adolescent în vârstă de 16 ani. O femeie de 35 de ani a fost și ea înjunghiată în incident, au precizat polițiștii. A fost dusă la spital pentru îngrijiri, dar a fost externată între timp.

La scurt timp după incidentul tulburător, opt adolescenți au fost arestați sâmbătă, în jurul orei 23.30. Duminică seara, polițiștii au confirmat că alți trei adolescenți au fost arestați sub suspiciunea de crimă: doi de 15 ani și unul de 16 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Petrecere încheiată tragic. Tânăr de 16 ani, înjunghiat mortal la o zi de naștere, în UK. 11 adolescenți au fost arestați: "Probabil erau 200 de copii în casă"