Antena Meniu Search
x

"Raiul are un înger frumos, să-ți dea Dumnezeu putere". Și-a pierdut viața la doar 5 ani, după un accident teribil cu ATV-ul, în Irlanda

A murit la 5 ani, după un accident tragic. Băiețelul s-a stins, după ce s-a accidentat în ferma familiei din Irlanda, în timp ce era pe un ATV.

de Redactia Observator

la 10.08.2023, 12:58

Și-a pierdut viața la doar 5 ani, după un accident teribil cu ATV-ul, în Irlanda
Și-a pierdut viața la doar 5 ani, după un accident teribil cu ATV-ul, în Irlanda - RIP.ie

Copilașul a murit pe 6 august, după un accident cu ATV-ul. Paramedicii și poliția au ajuns în fermă la scurt timp după tragedie, însă nu au mai putut face nimic pentru a-l salva pe copil. Omagiile și mesajele de încurajare pentru familia micuțului nu au încetat să apară, după tragedia care i-a răpit viața băiatului, la doar 5 ani, relatează Mirror.

„Un băiețel atât de prețios care a fost iubit de atât de mulți”, a scris o persoană.

Copilașul a murit după un accident teribil cu ATV-ul

Raiul are un înger frumos, să-ți dea Dumnezeu putere să faci față pierderii băiatului tău frumos care se gândește la tine în această perioadă grea. El este cea mai strălucitoare stea care strălucește pe cer în această seară, George te va călăuzi, odihnește-te în pace George."

George Francis Freddie Davenport, Folkestone, Kent și Liscarney, Cloghane, Tralee, Co. Kerry, a murit pe 6 august, în mod neașteptat, la vârsta de 5 ani. Din păcate, lipsit de familia sa cu inima frântă, de părinții, frații și sora lui, bunici, mătuși, unchi, veri și familie extinsă, rude și prieteni. Zboară cu Îngerii”, scrie în anunțul care anunță înmormântarea copilului.

 „Ai atins inimile atâtor, fără să-ți dai seama, cu zâmbetul tău frumos și cu sufletul tău superb. Cât de norocoși suntem că am râs, ne-am jucat și am făcut atâtea amintiri fericite cu tine. Ești în gândurile și rugăciunile noastre", a scris un membru al familiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » "Raiul are un înger frumos, să-ți dea Dumnezeu putere". Și-a pierdut viața la doar 5 ani, după un accident teribil cu ATV-ul, în Irlanda