Antena Meniu Search
x

Rămăşiţele umane ale unei românce date dispărute de câteva luni ar fi fost găsite în curtea unei case din Grecia

Autorităţile din Grecia sunt în alertă maximă după ce, zilele trecute, în curtea unei case ar fi fost descoperite osemintele unei românce date dispărute de câteva luni.

de Redactia Observator

la 03.09.2021, 13:38

Autorităţile din Grecia au descoperite rămăşiţe umane în curtea unei case
Autorităţile din Grecia au descoperite rămăşiţe umane în curtea unei case - ertnews
  • Românca despre care se presupune că ar fi fost ucisă avea 42 de ani.

Povestea s-a petrecut în Kyparissia, oraş cu circa 5.000 de locuitori şi care este în apropiere de Pylos, Kalamata sau Pyrgos. Conform ertnews, un cuplu a cumpărat casa respectivă, iar oamenii ar fi remarcat, la un moment dat, că o placă de ciment din curte este de o altă culoare decât celelalte.

Curiozitatea oamenilor a depăşit orice obstacol, astfel că ei au început să sape sub placa respectivă de ciment şi astfel au descoperit mai multe oase umane. Au alertat de urgenţă autorităţile locale care au demarat o anchetă.

Anchetatorii au stabilit că este vorba despre osemintele unei persoane de sex feminin, însă identitatea victimei încă nu a fost stabilită. Totuşi, se presupune că rămăşiţele umane ar fi ale lui M. G., o româncă de 42 de ani despre care rudele nu au mai auzit nimic din februarie, un văr al ei dând-o ca fiind dispărută abia în luna mai.

Autorităţile din Grecia îl caută pe partenerul de viaţă al româncei

Românca a trăit în jur de 20 de ani în Grecia, iar în ultimii ani a trăit în casa din Kyparissia, alături de partenerul ei de viaţă, un român de 39 de ani. Interesant este că în luna februarie, de când rudele femeii nu au mai auzit nimic de M. G., bărbatul s-ar fi decis brusc să se întoarcă în ţara natală. Mai mult, acesta ar fi fost cunoscut pentru consumul excesiv de alcool şi pentru că ar fi avut un comportament extrem de violent.

Practic, în acest moment se merge pe ipoteza că rămăşiţele umane ar fi ale româncei de 42 de ani, care ar fi fost ucisă de partenerul de viaţă înainte ca bărbatul să fugă în ţara natală. Se aşteaptă stabilirea exactă a identităţii victimei şi se încearcă şi căutarea românului de 39 de ani pentru a lămuri întreaga situaţie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Mapamond » Rămăşiţele umane ale unei românce date dispărute de câteva luni ar fi fost găsite în curtea unei case din Grecia