Antena Meniu Search
x

Video Rămășițele unui bebeluș, găsite în zona unde a fost arestată aristocrata britanică Constance Marten

Poliția care îl caută pe bebelușul dispărut al aristocratei britanice fugare Constance Marten spune că a găsit un cadavru. Părinții copilului au fost arestați, după ce Constance a fugit cu bebelușul imediat după ce a născut. Autoritățile au căutat-o pe femeie timp de 7 săptămâni. 

de Redactia Observator

la 02.03.2023, 21:26

Vezi și

Poliția care îl caută pe nou-născutul dispărut al aristocratei fugare Constance Marten spune că a găsit un cadavru. "Este datoria mea foarte tristă să vă informez că ofițerii de poliție care cercetau o zonă împădurită din apropierea locului în care Constance [Marten] și Mark Gordon au fost arestați au descoperit rămășițele unui bebeluș", a declarat inspectorul Lewis Basford, conform Sky News, citat de Mediafax.

"Recunosc impactul pe care această știre îl va avea asupra multor persoane care au urmărit îndeaproape această poveste", spune comisarul-șef, adăugând că poliția va face tot ce poate pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Părinții bebelușului, arestați în UK

Între timp, Tribunalul din Brighton a prelungit arestul preventiv pentru Constance Marten și Mark Gordon, pentru încă 36 de ore. Cuplul era dispărut de aproximativ 7 săptămâni. Constance Marten, partenerul ei Mark Gordon și copilul lor au fost văzuți ultima dată la începutul anului, după ce mașina lor s-a stricat pe o autostradă, iar ei au mers către podul Anchor Lane, lângă Bolton. Poliția îi căuta pe cei trei fiindcă femeia a născut de curând și nu a fost evaluată de medici, nici ea, și nici bebelușul.

Cuplul a fost arestat luni seară în Brighton, în urma unei căutări de peste 7 săptămâni, declanșată de descoperirea mașinii lor incendiate pe M61, în apropiere de Bolton. Cei doi au fost arestați sub suspiciunea de neglijență față de copil și omor prin neglijență gravă, potrivit The Independent. Acum, Poliția avertizează presa și publicul să nu facă speculații cu privire la rămășițele bebelușului.

The Independent scria că femeia aparține unei familii aristocratice care are legături strânse cu familia regală. Constance Marten este nepoata lui Mary Anna Marten, un administrator al Muzeului Britanic a cărei nașă a fost Regina Mamă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Rămășițele unui bebeluș, găsite în zona unde a fost arestată aristocrata britanică Constance Marten