Antena Meniu Search
x

Foto O femeie din Australia şi-ar fi omorât accidental foştii socri după ce le-a gătit o cină cu ciuperci otrăvitoare: "Nu am făcut nimic. I-am iubit"

O femeie din Australia şi-a ucis foştii socri, precum şi pe sora fostei soacre, după ce aceştia s-au reunit pentru o cină la casa femeii. Aceasta le gătise un preparat cu ciuperci foarte otrăvitoare şi toxice care i-a ucis pe aceştia şi a băgat în spital încă un bărbat. Australianca susţine că nu ar fi vrut să îi omoare.

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 19:40

Australianca pe nume Erin Patterson, în vârstă de 48 de ani, a găzduit o cină cu foștii ei socri, Gail și Don Patterson, împreună cu sora lui Gail, Heather Wilkinson, și cu soțul Ian, la casa ei din Leongatha, în regiunea Gippsland din Victoria, relatează Mirror.

Toți cei patru oaspeți s-au îmbolnăvit după cina din 29 iulie, înainte de a fi internați în spital a doua zi. Starea lor s-a înrăutățit înainte ca cele două surori, în vârstă de 66 și 70 de ani, să moară vineri. Don, în vârstă de 70 de ani, a murit sâmbătă. Între timp, Ian, în vârstă de 68 de ani, continuă să lupte pentru viața lui și așteaptă un transplant de ficat.

Femeia a negat orice intenţie ucigaşă

Poliția a spus că simptomele lor sunt în concordanță cu cele cauzate de ciupercile Buretele viperei Erin, care nu a fost acuzată de tragedie, a vorbit acum public pentru prima dată de la prânzul fatal.

Pe acelaşi subiect

„Nu am făcut nimic. I-am iubit și sunt devastată că au dispărut”, a spus ea presei locale. Erin a vorbit câteva minute, dar nu a răspuns la întrebări despre de unde provin ciupercile, cine le-a cules sau ce preparat a făcut pentru oaspeții ei. „Sunt atât de devastată de ceea ce s-a întâmplat”, a spus ea în timp ce își ștergea o lacrimă.

Ea a descris cele două cupluri drept „unii dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată”. Ea a adăugat: „Gail a fost ca o mamă pe care nu o aveam pentru că mama mea a murit acum patru ani și Gail nu a fost niciodată altceva decât bună cu mine. Ian și Heather au fost unii dintre cei mai buni oameni pe care i-am întâlnit vreodată. Nu mi-au făcut niciodată nimic rău. Sunt atât de distrusă de ceea ce s-a întâmplat și de pierderea pentru comunitate, pentru familii și pentru propriii mei copii care și-au pierdut bunica”.

Erin ar fi rămas în relaţii bune cu foştii membrii ai familiei

Erin a fost căsătorită anterior cu fiul lui Don și Gail, Simon. Cei doi copii ai ei au fost de asemenea prezenți la masă, dar se pare că au mâncat preparate diferite față de adulți și nu s-au îmbolnăvit. Ei au fost duși la spital ca măsură de precauție și au fost scoși din grija mamei lor.

Detectivii de la echipa de omucideri au interogat-o pe Erin când au percheziționat proprietatea sâmbătă, iar ea a fost văzută „plângând” după ce polițiștii au vizitat casa în weekend. Ea a fost eliberată în așteptarea unor anchete suplimentare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » O femeie din Australia şi-ar fi omorât accidental foştii socri după ce le-a gătit o cină cu ciuperci otrăvitoare: "Nu am făcut nimic. I-am iubit"