Antena Meniu Search
x

Foto Răsturnare de situație în cazul Luciei, românca din Belgia dispărută fără urmă de mai bine de o lună. Soțul femeii a fost arestat, iar anchetatorii îi caută cadavrul

După mai bine de o lună de când Lucia Alexandroae, o româncă de 31 de ani, a dispărut fără urmă din casa sa din Belgia, lăsându-şi în urmă soţul şi copilul, anchetatorii au început să se apropie încet de adevărul crunt.

de Monica Palade

la 11.01.2023, 14:25

Surorile femeii au făcut apel la internet în speranţa că vor reuşi să o găsească în viaţă, însă ştiau în acelaşi timp că nu ar fi plecat vreodată de acasă fără fiica sa. În plus, tânăra mămică şi-ar fi exprimat dorinţa că vrea să divorţeze.

Nu ar fi plecat de acasă fără fiica sa

Marţi, a fost multă agitaţie în satul de graniţă Sterpenich, din Arlon, unde anchetatorii s-au deplasat la reşedinţa unde locuiau cei doi. Lucia Alexandroae a fost văzută ultima oară în viaţă pe 6 decembrie, la Village Designer Outlet „McArthurGlen”, situat în Messancy, la câțiva kilometri de granița cu Luxemburg. Două zile mai târziu ea vorbea prin apel video cu una din surorile sale. De pe data de 10 decembrie, nimeni nu a mai reuşit să dea de ea. Întrebat despe soţia sa, bărbatul, şi el român, a spus că aceasta a plecat de acasă fără nicio explicaţie.

„Mama noastră plecase în Belgia. S-a întors în România pe 8 decembrie. Familia a avut un contact prin apel video cu Lucia în acea seară de joi. Sâmbătă dimineața, pe 10 decembrie, ea a dispărut între orele 10 și 11. Soțul ei ne-a spus că a plecat, nu știa nimic despre ea. Ea nu ne-a spus nimic. Nu și-ar fi părăsit fetița. Dacă polițiștii spun că a dispărut pe 6 decembrie, este pentru că aceasta este ultima dată când a fost văzută în viaţă”, a declarat una dintre surori.

Oamenii legii au făcut rost de autorizaţie de percheziţie, după ce soţul Luciei a fost reţinut. Lângă locuinţa familiei a fost văzut şi un excavator. Anchetatorii încearcă să facă săpături în pădurea din spatele casei în care cei doi locuiau. Până acum, nu au reuşit să dea de trupul Luciei, scrie wort.lu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Răsturnare de situație în cazul Luciei, românca din Belgia dispărută fără urmă de mai bine de o lună. Soțul femeii a fost arestat, iar anchetatorii îi caută cadavrul