Antena Meniu Search
x

Reacţia patronului unui bar după ce şase turişti au băut 27 de beri la micul dejun şi au plecat fără să plătească, în Bari

Şase studenţi spanioli aflaţi în Italia cu Erasmus s-au oprit la un bar din Bari şi s-au bucurat de un mic dejun copios cu cafea, croissante şi nu mai puţin de 27 de beri. La final însă, cei şase tineri nu s-au mai obosit să plătească nota de plată şi au plecat nestingheriţi.

de Redactia Observator

la 13.06.2024 , 16:08

Reacţia patronului unui bar după ce şase turişti au băut 27 de beri la micul dejun şi au plecat fără să plătească, în Bari
Reacţia patronului unui bar după ce şase turişti au băut 27 de beri la micul dejun şi au plecat fără să plătească, în Bari - Shutterstock

Tinerii s-au răsfăţat cu un mic dejun bogat şi au băut nici mai mult, nici mai puţin de 27 de beri la un mic bar din Bari care servea şi produse de patiserie. După ce au petrecut cinci ore în local, atunci când a venit nota, s-au ridicat şi au dispărut fără să plătească.

"Era ora 8 dimineața. Au stat cinci ore, au plecat unul câte unul, nota de plată a fost de 95 de euro. Am adus-o la masă, dar au rămas doar câțiva, au spus că vor plăti, dar a durat doar câteva secunde și nu i-am mai văzut niciodată", a declarat pentru redacția Quintopotere proprietarul Due Emme, Giuseppe, potrivit Il Mattino.

Cum a reacţionat proprietarul barului

Articolul continuă după reclamă

Proprietarul barului nu a făcut plângere la poliţie, iar o săptămână mai târziu a primit o scrisoare de scuze pe mail din partea studenţilor.

Pe acelaşi subiect

"Ne pare foarte rău pentru ceea ce s-a întâmplat, ne întorceam de la o petrecere și nu eram conștienți de ceea ce făceam. Ne-am gândit bine și nu suntem genul acela de oameni, ne cerem scuze sincere pentru neplăcerile cauzate. Suntem studenți Erasmus la Roma și nu mai suntem în Bari, dar vă rugăm să ne puneți la dispoziție un Iban pentru a face imediat transferul bancar. Ne cerem scuze din nou", au scris cei șase tineri într-un e-mail.

Giuseppe a apreciat gestul studenţilor şi le-a acceptat scuzele. Ba mai mult, a spus că de data aceasta a decis "să facă el cinste". 

"Am fost fericit când am citit e-mailul. Sunt fericit pentru că au înțeles greșeala , au regretat-o și au vrut să ne despăgubească. De data aceasta, însă, am decis să ofer", a spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 15 voturi
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Mapamond » Reacţia patronului unui bar după ce şase turişti au băut 27 de beri la micul dejun şi au plecat fără să plătească, în Bari