Antena Meniu Search
x

Reuniune sângeroasă de familie, după 24 de ani. Un italian a fost înjunghiat în somn de fratele dispărut de 2 decenii

Un italian care și-a petrecut 24 de ani din viață căutându-și fratele mai mare a ajuns în stare gravă la spital, înjunghiat de ruda de sânge care a intrat peste el în casă în timp ce dormea și l-a atacat. Martin Rabanser, în vârstă de 35 de ani, s-a trezit cu fratele său în casă, în toiul nopții, după 24 de ani de absență. Bărbatul, pe nume Ivo, în vârstă de 42 de ani, ar fi fost nemulțumit în legătură cu o moștenire lăsată de părinții celor doi, așa că a dat buzna în casa fratelui cu un cuțit de vânătoare să-l ucidă.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.11.2021, 17:44

Victima, care este în prezent în stare gravă în spital, nu și-a recunoscut fratele atunci când l-a văzut.

Avocatul lui Martin, Nicola Nettis, le-a spus jurnaliștilor că Ivo ar fi fost supărat pe termenii unei moșteniri de la tatăl lor, care includea casa în care Martin încă trăiește, și de atunci nutrește ranchiună.

„Dar majoritatea oamenilor se ocupă de asta prin intermediul avocaților – ei nu dispar timp de două decenii, apoi apar cu un cuțit de vânătoare”, a spus avocatul, potrivit The Times.

Reuniunea sângeroasă de familie, după 24 de ani

Pe acelaşi subiect

Reuniunea sângeroasă de familie din Selva di val Gardena, în Alpii italieni, a fost primul contact între frați de când Ivo, acum în vârstă de 42 de ani, a plecat de acasă la 18 ani, după moartea tatălui lor.

După ce Ivo a dispărut în 1997, familia sa a lansat apeluri la televiziunea italiană pentru ca el să se întoarcă, dar nu a reușit să dea de urma lui.

Agresorul le-a spus polițiștilor că nu voia să-și omoare fratele

Poliția a descoperit acum că acesta locuia în Verona, în timp ce lucra din când în când și își petrecea timpul citind într-o bibliotecă locală, unde a dobândit cunoștințe literare vaste.

Ivo și-a înjunghiat fratele de mai multe ori în piept și a folosit un spray cu piper pe soția lui Martin, înainte ca aceasta să fugă din casă și să cheme poliția.

Potrivit La Stampa, Ivo le-ar fi spus polițiștilor că a simțit ”o furie uriașă în interior față de fratele meu, dar nu am vrut să-l ucid”.

„Am rămas singur cu el în timp ce era în agonie pe pat și l-aș fi putut termina, dar m-am dus în bucătărie, unde m-a găsit poliția”, a mai spus el.

Avocata victimei spune că, înjunghierea în zona plămânilor ar trebui încadrată la tentativă de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Reuniune sângeroasă de familie, după 24 de ani. Un italian a fost înjunghiat în somn de fratele dispărut de 2 decenii