Antena Meniu Search
x

Video Robert a fost ucis din gelozie de prietenul lui, într-un bloc din Trieste. Sârbul a fost strangulat de amicul marocan, iar complice ar fi fost un român

Durere mare într-o familie de sârbi din Italia, după ce fiul lor de 17 ani a fost găsit mort într-o clădire din Trieste. Adolescentul a fost sugrumat de prietenul lui marocan, iar tatăl victimei susține că un român ar fi fost complice la crimă.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 10.01.2022, 21:35

Robert și Ali erau foarte buni prieteni. Apoi Robert s-a îndrăgostit de fosta iubită a celuilalt, ea de el și totul a dus la o tragedie. 

S-a întâmplat în seara zilei de vineri, 7 ianuarie, când Ali, un italian de 21 de ani, fiul unui marocan, l-a așteptat pe Robert la intrarea în clădirea unde fosta lui iubită locuia de câteva zile. 

Potrivit publicației Corriere Della Sera, intenția marocanului a fost să-i dea o lecție serioasă prietenului sârb. Nu a vrut să-l omoare, însă în timpul confruntării dintre cei doi, Ali și-a pierdut controlul și l-a strâns pe Robert de gât. Băiatul de 17 ani a fost apoi abandonat fără viață în subsolul acelei clădiri, nu departe de gara Trieste. O zi întreagă, nimeni nu a observat nimic.

Tragica descoperire a fost făcută sâmbătă seară, după ce mama sa Daniela lansase un apel pe Facebook: "Suntem îngrijorați, Robert a dispărut de ieri, dacă știe cineva ceva să ne scrie".

Pe acelaşi subiect

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Criminalul a recunoscut fapta

Cercetările poliției, declanșate sâmbătă după-amiază, au dus la identificarea presupusului autor al infracțiunii. 

În timpul audierilor, tânărul de 21 de ani a recunoscut crima, fiind arestat și dus la închisoare. 

Tatăl spune că fiul lui a fost prins într-o ambuscadă

Peter Trajkovich, tatăl victimei, a declarat pentru ANSA că fiul lui a fost prins într-o "ambuscandă" și că un român ar fi fost complice la crimă.

"Fiul meu a fost victima unei ambuscade. Robert avea o întâlnire cu iubita lui într-o unitate de cazare. Fostul iubit al fetei, de origini marocane, era gelos. Știa că fiul meu va veni acolo, s-a dus, l-a așteptat și l-a sugrumat. Cu el era și un român", a mărturisit bărbatul. 

Robert a lăsat în urmă doi părinți îndurerați și trei frați.

Luni, Parchetul a deschis oficial dosarul de cercetare prealabilă, pentru infracțiunea de ucidere voluntară. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Robert a fost ucis din gelozie de prietenul lui, într-un bloc din Trieste. Sârbul a fost strangulat de amicul marocan, iar complice ar fi fost un român