Antena Meniu Search
x

Român, arestat în Italia după 7 ani de la crimă: a zdrobit capul unui bărbat şi i-a aruncat trupul la groapa de gunoi. Totul, pentru 9 lăzi de fasole verde

Un român a fost arestat în Italia la şapte ani după ce a comis o crimă atroce. În urma unui scandal, bărbatul i-a zdrobit capul unui tunisian cu o ţeavă şi i-a aruncat trupul lângă o groapă de gunoi, totul din cauza a câteva lăzi de fasole verde.

de Redactia Observator

la 22.02.2024, 18:54

Român, arestat în Italia după 7 ani de la crimă: a zdrobit capul unui bărbat şi i-a aruncat trupul la groapa de gunoi. Totul, pentru 9 lăzi de fasole verde
Român, arestat în Italia după 7 ani de la crimă: a zdrobit capul unui bărbat şi i-a aruncat trupul la groapa de gunoi. Totul, pentru 9 lăzi de fasole verde - Shutterstock

Cadavrul lui Abdessalem Farhat, un tunisian stabilit în Italia, a fost găsit aruncat lângă o groapă de gunoi din cartierul Pozzo Bollente din Vittoria, în seara zilei de 14 aprilie 2017.

Crimă pentru 9 lăzi de fasole

Victima, tatăl a patru copii, este un cetăţean tunisian care avea în arendă un teren unde plantase legume. Tunisianul bănuia că românul angajat ca să-la jute la muncă ar fi furat nouă lăzi cu fasole verde ca să le vândă, potrivit Sicilia News.

Bărbatul l-a ameninţat că-l va denunţa la poliţie, iar în urma scandalului, românul i-a dat cu o ţeavă de metal în cap, lovitură care i-a fost fatală.

Criminalul ar fi transportat mai apoi cadavrul cu maşina şi l-ar fi abandonat lângă o groapă de gunoi, acolo unde a fost şi găsit.

La momentul crimei, ucigaşul avea doar 21 de ani. După şapte ani în care a stat în libertate, românul a fost prins şi a fost condamnat la 15 ani de închisoare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » Român, arestat în Italia după 7 ani de la crimă: a zdrobit capul unui bărbat şi i-a aruncat trupul la groapa de gunoi. Totul, pentru 9 lăzi de fasole verde