Antena Meniu Search
x

Încăierare cu cuţite între două grupuri, pe o stradă dintr-un cartier spaniol. Un român a fost arestat pentru tentativă de omor

A fost scandal luni seara pe o stradă din provincia spaniolă Zaragoza. Două grupuri s-au luat la bătaie în mijlocul străzii, în urma unei altercaţii. Un tânăr care a luat parte la incident a fost înjunghiat de un român, arestat acum pentru tentativă de omor. 

de Redactia Observator

la 26.10.2022, 17:29

Poliţia spaniolă în timpul unei intervenţii
Poliţia spaniolă în timpul unei intervenţii - Shutterstock - foto ilustrativ

Grupul de Omucideri al Sediului Superior de Poliţie din Aragon a arestat un bărbat de origine română pentru că l-a atacat pe altul cu cuţitul pe care îl ţinea în mână în timpul unei încăierări pe strada Calle Cerezo cu Boggiero, în cartierul El Gancho din Zaragoza, informează elperiodicodearagon.com.

Român arestat pentru tentativă de omor

Scandalul a avut loc între două grupuri diferite de tineri, unii de origine română și alții din Africa de Nord care s-au insultat și s-au atacat reciproc. La luptă ar fi participat aproximativ zece persoane, iar o bună parte dintre ele au fugit înainte de sosirea Poliției Locale.

Alarma a fost dată de către locuitorii din zonă, în jurul orei locale 22.00. Mai mulți martori au observat că unii dintre participanții la luptă purtau cuțite, iar alții transportau bucăți de paleți demontați pe care le foloseau ca mijloc de protectie.

Acțiunea rapidă a poliției a făcut ca scandalul să nu meargă mai departe Locul în care a afut loc altercaţia este cunoscut ca fiind un loc unde se obişnuieşte vânzarea de droguri. Poliţiştii spanioli spun că în zonă este instalată o cameră de supraveghere care cu siguranță va face lumină în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Mapamond » Încăierare cu cuţite între două grupuri, pe o stradă dintr-un cartier spaniol. Un român a fost arestat pentru tentativă de omor