Antena Meniu Search
x

Român de 54 de ani, mort într-un accident de muncă în Italia. A căzut în gol de la zece metri. Medicii au activat planul roşu

Tragedie în urma unui accident de muncă petrecut în Italia. Un muncitor român a murit, după ce a căzut de la 10 metri înălţime de pe un acoperiş.

de Redactia Observator

la 16.04.2022, 22:21

Român de 54 de ani, mort într-un accident de muncă în Italia
Român de 54 de ani, mort într-un accident de muncă în Italia - Shutterstock

Nenorocirea a avut loc vineri, în timp ce bărbatul efectua lucrări la un acoperiş. Emilian avea 54 de ani şi era stabilit în localitatea Illasi din provincia Verona. Imediat după ce a căzut în gol, a fost transportat de urgenţă la spital unde a fost suspus unei intervenţii chirugicale. Deşi medicii au depus toate eforturile pentru a-l ţine în viaţă pe bărbat, acesta a fost declarat decedat câteva ore mai târziu, scrie Giornale di Brescia.

Muncitorul efectua lucrări de întreţinere ale acoperişurilor unor locuinţe dintr-un complex rezidenţial. Din cauze necunoscute încă, bărbatul a căzut la un moment dat de la zece metri şi a suferit un politraumatism cu leziuni interne grave.

La locul tragcului accident au sosit în scurt timp medicii de pe ambulanţă care au început să efectueze manevrele de resuscitare. Ulterior, românul a fost transportat la spitalul Civil din Brescia. Medicii au activat planul roşu. Rănile suferite au fost extrem de grave, iar în urma unei intervenţii chirurgicale a fost declarat decedat. 

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a putea stabili cu exactitate cum a fost posibilă nenorocirea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Mapamond » Român de 54 de ani, mort într-un accident de muncă în Italia. A căzut în gol de la zece metri. Medicii au activat planul roşu