Antena Meniu Search
x

Român de 69 de ani, arestat în Elveția după ce a amenințat o femeie cu arma și a jefuit un oficiu poștal. A fost prins la câteva zile după jaf

Un român a fost arestat în Elveția, după ce a amenințat o femeie cu arma și a jefuit un oficiu poștal. Bărbatul a fugit imediat de la fața locului și s-a făcut nevăzut cu suma furată, dar a fost prins de polițiști câteva zile mai târziu.

de Redactia Observator

la 04.01.2024, 10:03

Român de 69 de ani, arestat în Elveția după ce a amenințat o femeie cu arma și a jefuit un oficiu poștal. A fost prins la câteva zile după jaf
Român de 69 de ani, arestat în Elveția după ce a amenințat o femeie cu arma și a jefuit un oficiu poștal. A fost prins la câteva zile după jaf - Profimedia (poză ilustrativă)

Într-un comunicat de presă, poliția a declarat că martorii care au sunat au făcut posibilă localizarea tâlharului, potrivit 24 heures.

A furat banii din poștă, apoi s-a făcut nevăzut

Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a recunoscut faptele și cea mai mare parte din suma furată a fost găsită, însă autoritățile nu au precizat suma exactă cu care bărbatul a plecat de la poștă. Polițiștii mai precizează că arma pe care a folosit-o pentru a amenința angajata la unul dintre ghișee, cerându-i să golească casa de marcat, s-a dovedit a fi o replică Airsoft. Acestea sunt arme de agrement care trag cu bile de plastic.

Jaful a avut loc a sâmbătă dimineața în jurul orei 10. Hoțul a fugit pe jos și a primit ajutor de la trecători după ce și-a pierdut o parte din ceea ce furase. Apoi a luat un taxi care l-a lăsat în fața centrului comercial Place Bel-Air, încă în Yverdon-les-Bains.

„Suntem uşuraţi că nimeni nu a fost rănit fizic. Bineînțeles că au fost șocați în urma jafului. În astfel de cazuri, este disponibil un serviciu social intern. Fiecare persoană reacționează diferit la agresiune. Cei care doresc pot beneficia de sprijin psihologic”, a declarat poliția.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Mapamond » Român de 69 de ani, arestat în Elveția după ce a amenințat o femeie cu arma și a jefuit un oficiu poștal. A fost prins la câteva zile după jaf