Antena Meniu Search
x

Român din Italia, mort în casa ministrului Justiţiei. Constantin a fost strivit de o grindă în timpul unor lucrări de renovare

Sfârşit tragic pentru un muncitor român din Italia. Bărbatul în vârstă de 38 de ani a murit în timp ce efectua lucrări de întreţinere în casa de vacanţă a ministrului Justiţiei din localitatea Ollemont.

de Redactia Observator

la 04.05.2022, 14:01

Vezi și

Bărbatul a fost declarat decedat în aceasta dimineaţă, după ce a fost zdrobit de o grindă din garajul vilei unde erau în curs lucrări de renovare, potrivit Rai News. Românul era căsătorit şi avea un copil

Dus la spital, bărbatul a murit la scurt timp după internare

Casa în care a murit Costantin Cobănel aparține de mai mulți ani ministrului Justiției, Marta Cartabia, care își petrece la Ollemont vacanțele. Din vara anului trecut, ea a fost a fost declarată şi cetățean de onoare al localității.

„Sunt șocată și profund întristată de ceea ce s-a întâmplat” – a declarat ministra. „Un muncitor a murit în urma unui accident de muncă petrecut în casa mea de la munte, din Ollomont, un orășel din Valle d’Aosta. Tocmai am fost informată de autoritățile locale și sunt profund întristată de ceea ce s-a întâmplat.

Pe acelaşi subiect

Sunt în curs de desfășurare investigații cu privire la cele întâmplate.

„În primul rând, aș dori să-mi exprim durerea și compasiunea față de familia victimei. După cum i-am spus primarului David Vevey, împărtășesc durerea întregii comunități locale, care a fost profund afectată de această pierdere gravă. Am încredere că autoritățile vor putea reconstitui întreaga dinamică a evenimentelor", a spus ministrul, potrivit Rai News.

Il Giornale d'Italia scrie că este vorba despre un muncitor român care a fost strivit de o grindă. Bărbatul era căsătorit și avea un copil.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Mapamond » Român din Italia, mort în casa ministrului Justiţiei. Constantin a fost strivit de o grindă în timpul unor lucrări de renovare