Antena Meniu Search
x

Român împuşcat mortal de polițişti în Anglia. Marius urma să se întoarcă în ţară peste o lună: "Am crezut că este fericit, dar în ultimele luni a fost singur"

Sfârşit dramatic pentru un român din Anglia. Marius C, în vârstă de 35 de ani, care lucra în construcţii a fost împuşcat mortal de poliţişti, care au tras un singur foc înspre el.

de Redactia Observator

la 15.10.2022, 22:19

Bărbatul, care ţinea în mână un cuţit, a murit la spital, după ce a fost împuşcat în stomac chiar în parcarea secţiei de poliţie din Derby. Poliţiştii au încercat în zadar să îl imobilizeze, românul a fost de neoprit. Se pare că bărbatul a spart mai multe ferestre din parcare, înainte de a avea parte de sfârşitul dramatic. La el, românul avea şi o pisică. Incidentul a avut loc vineri, 7 octombrie.

O pisică şi un cuţit asupra lui

Sora românului, stabilită în Italia, a povestit pentru Derbyshire Live, că a aflat de moartea fratelui său de la ştiri. „Marius a greșit clar, nu a fost nevinovat. Am auzit că avea un cuțit asupra lui. Dar de ce să-l omoare? Am aflat doar de la știri mai târziu că avocatul său a spus că are probleme de sănătate mintală. Ni s-a spus duminică după-amiază că a murit în urma unui accident legat de poliție. Nu știam prea multe despre asta. Dar apoi am căutat pe internet. Și apoi am știut că a fost împușcat de poliție de la știri. Voia să se mute înapoi în România peste o lună. Am crezut că este fericit în Anglia, dar în ultimele luni a fost singur”, a declarat sora bărbatului.

Femeia locuieşte în Florenţa, împreună cu mama lor şi spune despre aceasta că este extrem de supărată de cele întâmplate. Acum familia se gândeşte doar la repatrierea lui Marius. „Mama mea nu poate vorbi cu adevărat despre asta, este foarte supărată. Știm acum că Marius i-a făcut autopsia, știm că a murit dintr-o singură lovitură în abdomen. Nu pot merge chiar eu în Anglia pentru că sunt însărcinată în opt luni și nu am voie. Vrem să repatriem cadavrul înapoi în România, asta este prioritatea noastră în acest moment. Știm că va fi o sumă mare de bani implicată. Am reușit să obținem un bilet de avion spre Anglia pentru fratele meu care locuiește în România. Va zbura acolo în Anglia pentru a identifica oficial cadavrul. Totul va începe luni, dar nu știm cât va dura”, a mai povestit sora românului.

„Am încercat să luăm legătura cu Marius înainte de a muri. Am vorbit cu câțiva dintre prietenii lui care spuneau că este destul de singur. Mi-au spus că vrea să se întoarcă în România într-o lună. Nu și-a dorit o familie. Suntem cu toții foarte șocați. Am fi înțeles poate dacă ar fi fost un accident, dar în aceste circumstanțe pur și simplu nu putem găsi răspunsuri. Cred că totul este foarte incomod. Nu înțelegem ce a fost în capul lui, să aibă un cuțit asupra lui într-o parcare a unei secții de poliție. Polițiștii ne-au mai spus că transporta o geantă cu o pisică înăuntru”, a mai spus femeia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Român împuşcat mortal de polițişti în Anglia. Marius urma să se întoarcă în ţară peste o lună: "Am crezut că este fericit, dar în ultimele luni a fost singur"