Antena Meniu Search
x

Român stabilit în Anglia, enervat la culme de o britanică cu care ieșise la întâlnire. Ce crede tânăra despre țara noastră: "În acel moment mi s-a tăiat"

Un tânăr român stabilit în Anglia a avut parte de o experiență total neplăcută, după ce a ieșit la întâlnire cu o britanică. Întrebarea adresată de către femeie la enervat la culme. 

de Redactia Observator

la 24.05.2024 , 17:49

Român stabilit în Angila, enervat la culme de o britanică cu care ieșise la întâlnire. Ce crede tânăra despre țara noastră
Român stabilit în Angila, enervat la culme de o britanică cu care ieșise la întâlnire. Ce crede tânăra despre țara noastră - Capturi TikTok

Bărbatul, care era în căutarea unei partenere, spune că s-a lovit de-a lungul timpului de mai multe prejudecăți și remarci jignitoare, după ce femeile cu care ieșea aflau că este român. Bărbatul a povestit pe TikTok cum a complet dezamăcit de modul în care a decurs întâlnirea cu o tânăra britanică, în urmă cu câțiva ani.

Enervat la culme de o britanică 

„Acum câțiva ani am fost la o întâlnire cu o britanică cu rădăcini asiatice. O invit la un restaurant să ne cunoaștem mai bine, după ce am vorbit o perioadă de timp cu ea, când a atacat fix unde nu trebuie. Aceasta avea, ca majoritatea britanicilor, o părere destul de proastă despre români. Nu mi-a venit să cred când m-a întrebat de ce eu am pielea așa albă la culoare, pentru că în viziunea ei credea că românii sunt mai bronzați”, a povestit românul. 

Articolul continuă după reclamă

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Deși a încercat să treacă peste remarca ciudată și să se bucure de întâlnire, tânăra ar fi insistat cu glumele nesărate și remarcile jignitoare la adresa poporului român. 

"Apoi, deși am încercat să trec cu vederea peste această remarcă, m-a întrebat dacă pe noi ne învață la școală când suntem mici să furăm. În acel moment i-am atras atenția că nu este chiar ok ce spune. Fata s-a făcut că glumește, dar apoi a revenit cu remarcile răutăcioase", a adăugat românul.

Situația a escaladat însă când tânăra a insinuat că toți românii din Anglia locuiesc în condiții precare.

„M-a întrebat dacă toți stăm în Anglia foarte mulți în case ca refugiații și apoi plecăm înapoi în România cu banii. În acel moment mi s-a tăiat, am plătit nota și am plecat acasă. Data viitoare când mai ies cu o britanică o să mă gândesc de două ori”, a conchis românul, vizibil afectat de experiența trăită.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 11 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Mapamond » Român stabilit în Anglia, enervat la culme de o britanică cu care ieșise la întâlnire. Ce crede tânăra despre țara noastră: "În acel moment mi s-a tăiat"