Antena Meniu Search
x

Galerie foto Rudy, tânărul găsit după 8 ani, nu ar fi dispărut niciodată. Propria mamă l-ar fi sechestrat şi abuzat ani de zile. Mărturiile înfiorătoare ale băiatului

Rudy Farias, tânărul de 25 de ani din Texas, care a fost găsit săptămâna trecută după 8 ani de căutări, a făcut primele declaraţii, de pe patul de spital. Propria sa mamă, l-ar fi ţinut captiv, l-ar fi drogat cu substanţe halucinogene puternice, l-ar fi abuzat fizic şi sexual, oferindu-i altă identitate după ce băiatul s-ar fi întors după 2 zile acasă de la data dispariţiei din 2015. 

de Aura Trif

la 06.07.2023, 11:00

Rudy Farias a fost găsit într-o stare de inconştienţă în fața unei biserici din Houston, Texas, săptămâna trecută. Mama lui, Janie Santana, a declarat că a fost un miracol că fiul ei dispărut a fost găsit și a susținut că este „non-verbal”.

Băiatul a făcut primele declaraţii de pe patul de spital, în faţa unui consilier

Povestea a luat o turnură bizară și întunecată, cu Rudy acuzându-și mama că l-a ţinut captiv și că îl abuza sexual şi fizic, oferindu-i droguri halucinogene. Mama lui îl declarase dispărut în 2015, când avea doar 17 ani, dar vecinii au spus că nu a fost niciodată dispărut și îl vedeau în mod regulat, relatează Daily Mail.

La momentul dispariției lui Farias, mama lui a spus poliţiei că suferea de depresie și PTSD de când fratele său a murit într-un accident de motocicletă în 2011. Tatăl lui Rudy, ofițer de poliție, s-a sinucis în 2014.

Pe acelaşi subiect

Rudy şi mama lui s-au întâlnit miercuri cu poliția din Houston. Atunci, Rudy a fost văzut ascunzându-și fața sub o pătură în timp ce a fost escortat afară dintr-un hotel din Houston de consilierul Quanell X, care a devenit emoționat în timp ce și-a descris conversația cu tânărul.

Imaginile postate de jurnalistul Grizzy's Hood News îl arată pe băiat că este condus în afara hotelului unde el și mama lui se întâlneau cu anchetatorii. Rămâne neclar unde s-a dus Rudy după ce a fost interogat.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Mărturisile şocante ale băiatului

Consilierul Quanell, adresându-se unei conferințe de presă în afara hotelului, a spus că tânărul a luat cuvântul doar după ce autoritățile l-au separat de mama lui pentru a fi interogat. Quanell, care a fost prezent la întâlnire ca mediator între familie și poliție, a spus că Rudy a cerut să vorbească cu el în privat. După ce a fost separat de mama sa, băiatul a spus că nu a dispărut niciodată, iar în ultimii ani mama lui l-a făcut să doarmă în pat cu ea și „să se prefacă că este soţul ei”.

Când i s-au cerut detalii despre acuzațiile de agresiune sexuală, Quanell a spus că nu vrea să intre în detalii.

Rudy ar fi spus că poliția l-a găsit săptămâna trecută pentru că a furat mașina mamei sale pentru a scăpa de ea, deoarece era "sătul ca ea să nu îi respecte limitele". Nu este clar momentul când a fugit înainte de a apărea în fața bisericii pe 29 iunie, dar Quanell a spus că avea în buzunar cardul de credit al mamei sale, care a fost emis în urmă cu doi ani. „Deci, dacă a fost dispărut de opt ani, cum naiba avea cardul acela de credit în buzunar?” spuse Quanell.

În 2015, la două zile după ce băiatul a fost dat dispărut, s-ar fi întors nevătămat acasă. Quanell a susținut că mama lui și-a ținut ascuns fiul și l-a convins că trebuie să se ascundă pentru că poliția vrea să îl bage în închisoare, din cauză ca el s-a prefăcut că a dispărut. L-ar fi luat cu ea la locul ei de muncă, la o companie de pază, și îl punea să aștepte până termină treaba.

„M-am săturat să trăiesc ca un sclav”, i-a spus Farias când a fost întrebat de ce a fugit, potrivit Quanell.

„Pe baza a ceea ce mi-a spus acel băiat, nu văd de ce nu este încătușată mama lui în acest moment. A fost împietrit, dar în momentul în care a rămas singur, s-a calmat. Cred că a drogat la maxim pe acest copil. El a spus că nu-i plăcea să intre în pat cu ea, că a încercat să se strecoare afară din pat, dar ea i-a spus că trebuie să fie soțul ei”, a susținut activistul Quanell.

Farias a fost găsit pe 29 iunie după ce o persoană a sunat la poliție pentru a raporta că un bărbat care nu răspundea s-a prăbușit în fața unei biserici. Ofițerii au spus că au reușit să-l identifice pe Rudy după colierul pe care îl purta, care aparținea răposatului său frate, și au sunat-o pe mama lui pentru a-i spune că și-au găsit fiul după opt ani lungi. Mama lui a susținut că avea sânge în păr și că a fost în mod clar abuzat și bătut.

Vecinii îl vedeau des pe băiat

Vecinii au susţinut că Rudy nu ar fi dispărut niciodată. Kisha Ross, care locuiește pe aceeași stradă cu mama sa, a spus că nu a auzit niciodată că Rudy ar fi dispărut, în ciuda faptului se înţelege bine cu familia lui.

„Obișnuia să vină în garajul meu, să se relaxeze cu vărul, fiul și fiica mea”, a declarat Kisha confuză pentru ABC 7, adăugând că lui Farias îi plăcea să petreacă singur în pădure. Broderick Conley, vărul Kishei, a mai spus că obișnuia să iasă cu Farias în mod regulat, „râzând” și petrecând „vreme bune”.

Aceştia îl cunoşteau drept Dolph, prescurtarea de la numele lui Rudolph. Au spus că mergea des la ei acasă, dar nu l-au mai văzut în ultimele săptămâni.

Ceea ce a făcut cazul şi mai ciudat este că autoritățile din Houston au spus că un „membru al familiei” a sunat la poliție în 2018 pentru a raporta că băiatul a stat în spatele casei lor. Ofițerii au răspuns la fața locului la momentul respectiv, dar nu l-au găsit pe băiat.

Pe măsură ce au apărut suspiciuni despre locul în care se afla Rudy Farias în ultimii opt ani, mama lui a șters contul de donaţii pe care l-a creat pentru costurile medicale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Rudy, tânărul găsit după 8 ani, nu ar fi dispărut niciodată. Propria mamă l-ar fi sechestrat şi abuzat ani de zile. Mărturiile înfiorătoare ale băiatului