Antena Meniu Search
x

Foto Tânăr, găsit în viaţă după 8 ani de căutări. Rudy avea doar 17 ani, când nu s-a mai întors acasă după ce a ieşit să îşi plimbe câinii, în SUA

Un tânâr de 25 de ani, dispărut acum 8 ani, din Houston a fost găsit în viață sâmbătă, cu tăieturi și vânătăi pe tot corpul, dar în stare de inconştienţă. Băiatul este acum la spital. În 2015, Rudy a ieşit să îşi plimbe câinii, iar deşi animalele s-au întors tefere acasă, băiatul a fost de negăsit de atunci.

de Aura Trif

la 03.07.2023, 13:50

Rudy Farias, care a dispărut în 2015, s-a reunit în mod miraculos cu familia sa sâmbătă. Rudy, pe atunci în vârstă de 17 ani, a fost dat dispărut în timp ce își plimba cei doi câini lângă casa familiei sale. În timp ce câinii s-au întors acasă, Farias nu a făcut-o niciodată, până zilele trecute. Tânărul se află acum la spital după ce nişte oameni au sunat la 911 când l-au văzut în afara unei biserici inconştient, a spus mama lui, relatează The New York Post.

Băiatul a fost găsit în stare de inconştienţă în faţa unei biserici, plin de tăieturi şi vânătăi

Avea tăieturi și vânătăi și sânge în păr, a spus ea. Aceasta a confirmat în plus că fiul ei era într-o "stare proastă" mental și fizic, dar ea a fost recunoscătoare că îl are înapoi. La momentul dispariției, suferea de depresie, PTSD și anxietate.

"Este posibil să fie dezorientat, deoarece nu și-a luat medicamentele", s-a spus când s-a iniţit căutarea băiatului. Cu ani înainte de a dispărea, fratele său a murit într-un accident de motocicletă, a declarat familia în 2015, potrivit NBC News. "Și-a văzut cel mai bun prieten murind chiar în fața lui", a spus Brenda Paradise, un detectiv privat angajat de familie în 2015.

Pe acelaşi subiect

Directorul Texas EquuSearch, Tim Miller, a declarat că cea este un miracol. "Cum s-a întâmplat asta? Credem în miracole și acesta a fost cu siguranță un miracol. Nici nu pot să vă spun de câte ori am căutat și câte piste și sfaturi au venit și au dispărut și acum, dintr-o dată, asta", a spus Tim Miller.

Încă nu se cunoaşte ce s-a întâmplat cu băiatul în toţi aceşti ani

Miller a mai spus că există o mulțime de întrebări care se învârte acum de când Rudy s-a întors. "Sunt multe de investigat pentru a vedea ce s-a întâmplat, unde s-a întâmplat, cum s-a întâmplat", a spus el. Autoritățile iniţial nu au crezut că este ceva suspicios în legătură cu dispariţia sa.

Mai multe informații despre dispariția lui nu au fost cunoscute imediat duminică seara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Tânăr, găsit în viaţă după 8 ani de căutări. Rudy avea doar 17 ani, când nu s-a mai întors acasă după ce a ieşit să îşi plimbe câinii, în SUA