Antena Meniu Search
x

Galerie foto "S-a plictisit, a plecat și a înjunghiat primul om". Un adolescent a mutilat un copil de 5 ani, apoi a continuat atacul sângeros pe o stradă din SUA

Un adolescent și un bărbat sunt acuzați că a bătut cu sălbăticie un băiețel de numai 5 ani până la moarte și i-au pus cadavrul plin de sânge și fără viață într-un sac de gunoi, înainte de a-l arunca într-un tomberon

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 10:23

Prince McCree a fost găsit „plin de sânge, legat în poziție fetală” pe 26 octombrie, la doar o zi după dispariția sa. Erik Mendoza, de 15 ani, și David Pietura, de 27 de ani, sunt acuzați că l-au bătut și înjunghiat pe băiețel până la moarte, spunând apoi poliției că nu știau unde se află, relatează Daily Mail.

Poliția a găsit cadavrul bătut al lui Prince în apropierea locuinței pe care el și familia lui o împărțeau cu alte câteva persoane, inclusiv cu Pietura și Mendoza. Documentele judecătorești spun că mama micuțului l-a văzut ultima dată în dimineața zilei de 25 octombrie. Era bolnav, așa că nu l-a trimis la şcoală. Băiatul „voia să intre în subsolul reședinței pentru a se juca jocuri video”, ceea ce făcea frecvent cu Pietura.

Planul diabolic al celor doi

Mama a presupus că băiatul se juca cu tânărul de 27 de ani, dar când a verificat mai târziu subsolul, era întuneric și gol. Un detectiv a percheziționat subsolul și a observat „sânge pe podeaua de ciment lângă covoarele”. David Pietura, care se afla acolo jos în acel moment, a încercat imediat să miște covoarele pentru a acoperi petele. El a susținut că el și Mendoza s-ar fi îmbrâncit mai devreme, iar sângele ar fi venit din nasul lui Erik Mendoza. Cu toate acestea, în porțiunea din subsol care era dormitorul lui Pietura, detectivul „a observat mai mult sânge suspect pe o cuvertură albă, precum și pe o pătură care a fost folosită ca despărțitor”. Apoi, un alt detectiv a observat „o cantitate mare de sânge pe piciorul drept al lui Pietura”. A fost arestat pentru obstrucționarea anchetei.

Pe acelaşi subiect

Autoritățile au executat un mandat de percheziție, după ce au fost alertaţi cu privire la mirosul de descompunere care venea dinspre subsol, unde trei hanorace atârnau de spatele unei uși. Unul dintre hanorace a fost văzut pe o înregistrare video de supraveghere, în timp ce David transporta un sac de gunoi în care s-ar fi aflat rămășițele băiatului. După ce poliția a găsit mai multe pete de sânge în dormitor, Pietura a recunoscut că Mendoza „vorbea de ceva vreme despre dorința de a ucide pe cineva”.

După ce a ucis copilul, tânărul a început să înjunghie oameni pe stradă

Adolescentului „nu i-ar fi plăcut niciodată” de Prince și ar fi premeditat totul. Pietura a mărturisit, de asemenea, că a fost martor când Erik l-a strâns de gât pe Prince în dormitor până când a rămas nemișcat. Apoi au folosit bandă adezivă neagră groasă şi i-au legat mâinile și picioarele băiatului. I-au îndesat cârpe în gură și l-au acoperit cu bandă adezivă pentru a-i astupa țipetele în caz că era încă în viață.

Când Erik a observat că băiatul își recapăta cunoștința, ar fi spus: „Trebuie să-l facem să tacă”. David l-a lovit în mod repetat pe copil, în efortul de a-l reduce la tăcere. Când asta nu a funcționat, bărbatul l-a călcat pe cap în mod repetat. Când „a continuat să scâncească”, David a apucat o ganteră și a aruncat-o pe capul copilului. Crezând că este mort, cei do i-au pus cadavrul în mai mulți saci de gunoi. Când a început să facă din nou zgomot, cei doi l-au lovit pe rând în cap cu o crosă de golf.

Când adolescentul a fost arestat, el a negat că l-a rănit pe Prince „în vreun fel”. Ulterior, acesta a recunoscut că a sugrumat copilul și a înjunghiat alte trei persoane în aceeași zi. „Inculpatul Mendoza a recunoscut că s-a plictisit, a ieșit afară și a înjunghiat prima victimă în spate”, se arată în plângere.

Pietura și Mendoza nu au voie să ia legătura între ei sau cu familia victimei. Tânărul în vârstă de 27 de ani era programat luni pentru o audiere preliminară, dar nu s-a prezentat, deoarece încă nu are un apărător public. Mendoza urmează să apară la tribunalul pentru minori pe 28 noiembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » "S-a plictisit, a plecat și a înjunghiat primul om". Un adolescent a mutilat un copil de 5 ani, apoi a continuat atacul sângeros pe o stradă din SUA