Antena Meniu Search
x

Video Ultimele clipe din viața sa, surprise cu telefonul mobil de o tânără. A fost împușcată mortal chiar de iubitul său pe care îl filma, în Brazilia

O joacă sau un banal moment s-a transformat într-o adevărată tragedie. O tânără de 23 de ani și-a filmat ultimele clipe din viață. Fata a fost împușcată mortal de iubitul său pe care îl filma cu telefonul mobil în timp ce ținea un pistol în mână.

de Monica Palade

la 07.11.2023, 19:13

Diego Fonseca a transportat-o de urgență pe Ielly Alves la spital, însă a susținut că fata a fost ucisă de un bărbat pe motocicletă care i-a atacat. Incidentul a avut loc în Jatai, un oraș din nord-estul Braziliei, sâmbătă seara.

Ultimele clipe filmate cu telefonul mobil

Doar că oamenii legii au descoperit adevărul chiar în telefonul fetei. Filmările dramatice îl arată pe Diego Fonseca, în vârstă de 27 de ani, stând lângă o fereastră și îndreptând arma spre Ielly Alves. În videoclip se putea auzi Alves râzând și spunându-i lui Fonseca: „Haide, fă-o. Uau, atât de fermecător”. Bărbatul a apăsat pe trăgaci, iar fata s-a prăbușit pe podea înainte ca înregistrarea să se încheie. Fonseca a dus-o de urgență la Hospital des Clinicas, unde a murit înainte ca medicii să o poată prelua.

Autoritățile au fost chemate la unitatea medicală și l-au intervievat pe Fonseca, care a susținut că doi indivizi s-au apropiat de ei cu o motocicletă și că unul dintre ei a tras două focuri, lovindu-o pe Alves, scrie Daily Mail.

Pe acelaşi subiect

Diego Fonseca a fost arestat sub acuzația de crimă. Arma sa, un pistol de calibru 380, a fost recuperată în apropierea locului în care și-a parcat mașina în fața spitalului. Avea antecedente penale pentru tâlhărie și agresarea unei foste iubite.

Mama lui Alves a declarat că Fonseca a abordat-o și i-a promis că îi va găsi pe ucigași. „Am aflat că ea a ajuns în spital prin intermediul lui”, a spus Olesiane Alves. „La centrul medical, m-a îmbrățișat și a spus: „Soacră, cine i-a făcut asta va plăti”.

Cei doi se întâlneau de un an și șapte luni, dar fiica ei voia să se despartă. Ea a spus că fiica ei a pregătit o masă pentru iubitul ei și i-a spus: „Mamă, mă duc acolo și mă voi întoarce în curând”.

Olesiane Alves și-a amintit că fiica ei a avut nevoie de îngrijiri la un spital anul trecut, după ce Fonseca a agresat-o.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Mapamond » Ultimele clipe din viața sa, surprise cu telefonul mobil de o tânără. A fost împușcată mortal chiar de iubitul său pe care îl filma, în Brazilia