Antena Meniu Search
x

"Tineri buni, cu toată viața în față”. Au murit în drum spre casă, după ce mașina în care erau s-a făcut zob pe un drum din Irlanda

Doi tineri au pierit într-o mașină transformată într-un morman de fiare, pe o șosea din Irlanda. Cei doi, o fată și un băiat de 18 ani, nu au avut nicio șansă în urma impactului. Erau în drum spre casă, însă nu au mai ajuns acolo. 

de Redactia Observator

la 13.11.2023, 09:49

Au murit în drum spre casă, după ce mașina în care erau s-a făcut zob pe un drum din Irlanda
Au murit în drum spre casă, după ce mașina în care erau s-a făcut zob pe un drum din Irlanda - Shutterstock

Thomas Gallaghe și Alana Harkin erau amândoi în mașină. Băiatul era la volan când la un moment dat a pierdut controlul vehiculului și s-a produs nenorocirea. Thomas o ducea pe Alana acasă, după ce amândoi terminaseră treaba la restaurantul la care lucrau, potrivit Mirror.

Au murit în drum spre casă

„Cu inima grea ne-am pierdut draga prietenă și colegă. Alana avea un zâmbet care ar însenina orice cameră, a fost mereu atât de plină de viață și de prietenoasă, va avea întotdeauna un loc special în inimile noastre și ne va fi tare tare dor de ea”, a fost mesajul transmis de personalul restaurantului la care lucra Alana.

Consilierul local județean din Culdaff, Johnny McGuinness, a spus că întreaga comunitate este devastată de pierderea unor tineri cu vârste atât de fragede. 

„Erau doi tineri buni care se întorceau acasă de la munca, dar apoi s-a întâmplat ceva de neconceput. Erau tineri drăguți, cu toată viața în față”, a declarat consilierul local județean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » "Tineri buni, cu toată viața în față”. Au murit în drum spre casă, după ce mașina în care erau s-a făcut zob pe un drum din Irlanda