Antena Meniu Search
x

Galerie foto S-a prefăcut că este băiat şi a păcălit o fată cu probleme grave de vedere să o sărute. Tânără din UK, condamnată pentru înşelăciune: "A fost ca o evadare"

O tânără de 21 de ani din UK, este cercetată penal după ce s-a prefăcut că este băiat şi a întreţinut o relaţie cu o fată care era aproape oarbă, din cauza problemelor grave de vedere. Scopul nu era să o ademenescă în a avea relaţii sexuale, ci doar de a evada din viaţa ei de zi cu zi. După ce a sărutat-o iar tânăra a aflat de prefăcătorie, a dat-o în judecată pe fată pentru înşelătorie.

de Redactia Observator

la 07.08.2023, 17:14

Georgia Bilham, în vârstă de 21 de ani, care a păcălit o adolescentă făcând-o să creadă că este bărbat, a fost scuzată de un juriu ieri după-amiază de toate cele 16 presupuse infracțiuni sexuale, cu excepția uneia, după aproximativ trei ore de deliberare, după un proces care a durat 8 zile, relatează Daily Mail.

Georgia şi-a creat o nouă personalitate pe reţeaua online Snapchat cu numele George Parry pentru a o păcăli o fată de 19 ani să creadă că este bărbat. George purta întotdeauna glugă peste cap, chiar şi în timp ce se afla în pat cu reclamanta, care este sever miopă.

Imaginile camerelor de supraveghere distribuite au arătat-o pe Georgia deghizată cumpărând ceea ce par a fi dulciuri dintr-o benzinărie. Ea este văzută cu un hanorac bleumarin deasupra capului, arătând ca un băiat. Se îndreaptă spre casa de marcat înainte de a părea să caute ceva și să ia un pachet de gumă mentolată.

Ieri, judecătorul Michael Leeming i-a spus Georgiei că va fi condamnată definitiv pe 19 iulie, dar va fi inclusă imediat în registrul infractorilor sexuali. Judecătorul a ordonat, de asemenea, un raport înainte de sentința sa definitivă și a avertizat-o că închisoarea ar putea fi în continuare o opțiune. Georgia a susținut că nu a obținut nicio gratificare sexuală din relație. Şi-a înșelat victima făcând-o să creadă că este un bărbat tânăr, după ce au început să îşi trimită mesaje online.

Pe acelaşi subiect

Georgia a spus că, după prima dată când s-au întâlnit în persoană, reclamanta i-a trimis un mesaj spunându-i: „Este ceva ciudat la tine” după care a blocat-o pe Snapchat. Dar a continuat să existe o „relație de dragoste-ura” online, care uneori a devenit „toxică”, a declarat instanța.

Mama reclamantei a fost cea care a dat-o în vileag pe Georgia

Tânăra a fost desconspirată doar când mama fetei a devenit suspicioasă și i-a spus că George este de fapt fată, ceea ce a făcut-o pe fiica ei să „izbucnească în plâns”.

Fata a descoperit apoi că George era de fapt Georgia Bilham după ce i-a investigat identitatea pe rețelele sociale. Ea a simţit că i se face rău când a aflat adevărul, după ce a spus detectivilor că nu este gay. Procuratura a spus că fata nu ar fi putut consimți pe deplin la activitatea sexuală, deoarece credea că George era cu adevărat bărbat.

Fata a recunoscut că s-a prefăcut a fi George, dar a spus că a rămas prinsă într-o „pânză de minciuni”. Ea a recunoscut că a avut activitate sexuală cu fata, dar a susținut că adolescenta știa că este femeie. A susținut că minciunile ei elaborate din timpul relației aveau ca scop doar ascunderea identităţii sale.

Juraţii au condamnat-o pentru agresarea sexuală, după ce a sărutat-o pe fată.

Georgia a spus că adolescenta şi-a dat seama că este fată în urma unui accident rutier din 2021, după ce s-au izbit cu maşina mamei sale într-un gard. Le-a spus juraților că un ofițer al poliției chemat la fața locului i-a dezvăluit adevărata identitate reclamantei după ce i-a verificat permisul de conducere. Inculpata a spus că din acel moment crede că adolescenta știa că este cu adevărat o femeie dar a continuat jocul.

Depunând mărturie, mama reclamantei a declarat că fiica ei i-a spus că se vede cu cineva pe nume George, despre care a spus că are anxietate socială, așa că îşi ținea mereu gluga ridicată.

Tânăra de 21 de ani a spus că nu a vrut niciodată să-și schimbe sexul, dar și-a pus la îndoială sexualitatea și mama ei „nu ar fi fost fericită” dacă ar fi intrat într-o relație cu o persoană de același sex.

Întrebată de ce și-a creat contul Snapchat fals pretinzând că este un băiat, a răspuns: „Nu eram fericită cu mine. Eu doar... a fost mai mult ca o evadare. Nu știu. Nu aveam încredere în mine. A fost un lucru stupid. A fost un mod de a nu fi eu”.

Avocatul ei, Martine Snowdon, a spus juriului că adolescenta știa că „George” este într-adevăr o femeie, dar ea a continuat relația. „Nu există nicio îndoială că Georgia Bilham a mințit despre cine era ea, dar amândoi știau că este ficțiune”, a spus doamna Snowdon.

Juriul a auzit cum fata a confruntat-o după ce a aflat cine era cu adevărat „el”. Într-un mesaj, ea a scris: „Recunoaște că ai fost prins, știu mai mult decât suficient acum”, la care Georgia i-a răspuns: „Nici măcar nu mă îmbrac ca un băiat, dar mi-a pus stăpânire pe viață”.

Bilham nu a arătat nicio emoție în timpl procesului și al verdictului judecătorului. Următoare întâlnire la instanţă este pe 19 iulie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » S-a prefăcut că este băiat şi a păcălit o fată cu probleme grave de vedere să o sărute. Tânără din UK, condamnată pentru înşelăciune: "A fost ca o evadare"