Antena Meniu Search
x

Bătute cu sălbăticie, violate şi aruncate într-o râpă: două turiste, atacate de un bărbat lângă un castel din Germania. Tânăra de 21 de ani a murit la spital

Una dintre cele două turiste atacate de un bărbat în apropiere de Castelul Neuschwanstein din sudul Germaniei a murit, a anunțat joi presa locală citându-i pe procurori. Femeile, două tinere în vârstă de 21, respectiv 22 de ani, au fost supuse unor chinuri cumplite de necunoscutul violent întâlnit pe drum.

de Redactia Observator

la 15.06.2023, 17:03

Atac în apropierea castelului Neuschwanstein din Germania
Atac în apropierea castelului Neuschwanstein din Germania - Profimedia

O femeie în vârstă de 21 de ani a murit la spital în cursul nopții de miercuri spre joi. Însoțitoarea ei, în vârstă de 22 de ani, se afla încă în spital având răni grave, au anunțat procurorii, potrivit Reuters. Un suspect a fost arestat, au anunțat autoritățile germane, potrivit Mediafax.

Două turiste, atacate lângă un castel din Germania. Una dintre tinere a murit

Postul public de televiziune BR i-a citat pe procurorii care au spus că femeile s-au întâlnit cu un bărbat pe un pod aflat lângă faimosul castel. Bărbatul le-a condus pe un traseu, a urmat o încăierare, iar tânăra de 21 de ani a fost agresată sexual. Tânăra de 22 de ani a intervenit, bărbatul a strangulat-o și a aruncat-o într-o râpă. A procedat la fel cu a doua victimă și apoi a dispărut.

Suspectul a fost prins miercuri după o operațiune de amploare a poliției.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Mapamond » Bătute cu sălbăticie, violate şi aruncate într-o râpă: două turiste, atacate de un bărbat lângă un castel din Germania. Tânăra de 21 de ani a murit la spital