Antena Meniu Search
x

"Sacrificiul pe care l-a făcut pentru a o proteja". Și-a aruncat nepoata din calea mașinii care urma să o lovească pe trecere și a murit erou, în SUA

Din dragoste, pentru dragoste. Un bunic a murit erou după ce și-a dat viața, pentru a o salva pe cea a nepoatei sale de patru ani. Bărbatul s-a aruncat în fața mașinii care urma să îi lovească și a împins-o pe copilă din drum, pentru a-i salva viața.

de Redactia Observator

la 28.09.2023, 09:34

Și-a aruncat nepoata din calea mașinii care urma să-i lovească pe trecerea de pietoni din SUA și a murit erou
Și-a aruncat nepoata din calea mașinii care urma să-i lovească pe trecerea de pietoni din SUA și a murit erou - FOX8

Alfonso „Poncho” Rios, în vârstă de 72 de ani, a fost lovit și ucis pe o trecere de pietoni în California, în timp ce își ducea nepoata acasă de la școală. Accidentul a avut loc la doar o stradă de casa lor din Dinuba, potrivit Mirror.

„Treceau trecerea pentru pietoni pentru a se întoarce acasă. Aproape ajungeau acasă, dar nu au reușit”, a spus Ariana Garcia, o altă nepoată a domnului Rios.

Ea a spus că nu era acolo când a avut loc accidentul, dar mătușa ei a sunat-o imediat să-i spună că bunicul ei nu mai era. Fetița de patru ani a fost transportată cu avionul la un spital din apropiere, după ce a suferit o fractură de braț și pelvis. Ea a fost deja externată și se așteaptă să-și revină complet.

Și-a dat viața pentru nepoata lui

Pe acelaşi subiect

Ariana a spus că viața copilei a fost salvată datorită acțiunilor altruiste ale bunicului ei. Ea a spus: „Dacă am știut că pot conta pe cineva, a fost bunicul meu. Dacă știam că am nevoie de cineva care să simtă ceea ce simțeam, era bunicul meu. El s-ar pune întotdeauna în poziția mea și a tuturor. Toată lumea este pur și simplu devastată. Bunicul meu a fost cea mai iubitoare persoană din întreaga lume”.

Alfonso a fost muzician, frate, prieten, tată și bunic.

„A avut atât de multă dragoste pentru toți nepoții săi, pentru toată familia lui, dar a fost o onoare pentru mine să-l văd mergând de în mână cu fiicele mele”, a declarant Mariana, fiica bărbatușui.

Mariana a spus că singurul lucru pe care tatăl ei l-a învățat mereu a fost „nu renunța, nu renunța”. „Sacrificiul pe care l-a făcut chiar și în ultimul său moment pentru a proteja viața fiicei mele - din nou acea compasiune, acea iubire”, a continuat Mariana

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "Sacrificiul pe care l-a făcut pentru a o proteja". Și-a aruncat nepoata din calea mașinii care urma să o lovească pe trecere și a murit erou, în SUA