Antena Meniu Search
x

Video Bărbatul care a abuzat-o pe fetiţa dispărută şi găsită prin RO-Alert şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor. În faţa reporterilor, a negat totul

Bărbatul care a sunat la 112 să anunţe că a găsit o fetiţă dispărută, pe care de fapt o abuzase sexual, a fost arestat. În biroul anchetatorilor, a recunoscut că s-a speriat când poliţia a trimis mesaj Ro-Alert şi a vrut să pară salvatorul copilei. În faţa reporterilor s-a răzgândit. A pozat în om cinstit. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 06.08.2023, 20:12

Vezi și

Agresorul fetiţei de 11 ani: "N-am agresat-o!"

Reporter: "Dar ce i-aţi făcut?"

Agresorul: "Nu i-am făcut nimic."

Reporter: "Atunci, de ce aţi spus că aţi agresat-o sexual?"

Pe acelaşi subiect

Agresor: "N-am spus nimic, doamnă."

Calvarul fetei de 11 ani a început vineri dimineaţa. A plecat de acasă în timp ce părinţii dormeau. Din Afumați, Ilfov, s-a urcat într-un autobuz care face a dus-o la București. Tatăl ei nu înţelege nici acum ce a fost în mintea fetei.

Tatăl fetiţei: "Nu știm ce a fost în capul ei. O duceam până la școală, o luam de la școală."

De acasă, copila a mers peste 20 de kilometri, pe jos și cu mijloacele de transport, până la Piaţa Chibrit din Bucureşti, unde l-a întâlnit pe individul de 50 de ani.

Ce au aflat procurorii despre bărbatul care a abuzat-o pe fetiţa de 11 ani?

Bogdan Dinu, reporter Observator: "În fiecare zi, bărbatul venea în acest punct să își vândă cărțile. Tot aici a ajuns și fata în vârstă de doar 11 ani. După doar câteva minute de discuție, bărbatul a reușit să o convingă să îl urmeze la apartamentul său aflat la doar câteva minute din acest punct."

Bărbatul era cunoscut de oamenii din zonă, care îl evitau tocmai pentru comportamentul lui deplasat. 

Reporter: "Domnul vindea cărți pe aici?"

Florăreasă: "Da! Chiar aici, în spatele florăriei."

Reporter: "Vinde de mult?"

Florăreasă: "De anul ăsta l-am văzut."

Reporter: "Vorbeați cu el?"

Florăreasă: "Foarte puțin că nu-mi plăcea...Avea un vocabular vulgar."

În timp ce individul o ducea acasă pe fetiţă, părinţii ei îi raportau dispariţia, iar poliţiştii trimiteau un mesaj Ro-Alert şi cereau sprijinul populaţiei. În jumătate de oră, au primit răspuns. Un bărbat a sunat la 112 să anunțe că a găsit-o pe fată. Salvatorul s-a dovedit a fi, de fapt, un prădător sexual. 

Simona Anghel, Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti: "Mama persoanei vătămate a observat că aceasta poartă lenjerie intimă bărbătească, respectiv boxeri, și că prezintă urme de sânge în zona genitală." 

Tatăl fetiţei: "Ce-o fi fost în mintea lui? Că vezi, Doamne, că scapă...Ăsta a luat-o, a dus-o acasă și și-a bătut joc."

Agresorul va sta 30 de zile în arest. Judecătorii i-ar putea prelungi detenţia pe toată perioada anchetei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Bărbatul care a abuzat-o pe fetiţa dispărută şi găsită prin RO-Alert şi-a recunoscut vina în faţa procurorilor. În faţa reporterilor, a negat totul