Antena Meniu Search
x

Şapte copii, cu vârste între 1 şi 7 ani, au ajuns la spital după o supradoză de somnifere, în SUA. Unul dintre fraţi a fost cel care le-a dat pastilele

Şapte copii cu vârste cuprinse între 1 şi sapte ani au ajuns, miercuri, de urgenţă la un spital din Virginia, după ce au primit o supradoză de somnifere. Pastilele le-au fost administrate de un alt copil în vârstă de şapte ani.

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 12:51

Unul dintre fraţi a fost cel care le-a dat pastilele
Unul dintre fraţi a fost cel care le-a dat pastilele - Shutterstock

Medicii de pe ambulanţă au fost chemaţi de urgenţă la casa unei familii din Hopewell, după ce mama unora dintre cei patru copii i-a găsit inconştienţi pe cei mici. Minorii au fost transportați de urgență la spitalul John Randolph, iar ulterior doi dintre copiii mai mici, aflaţi în stare gravă, au fost apoi transportați într-o altă unitate spitalicească, scrie Daily Mail.

Copiii au fost lăsaţi nesupravegheaţi

„Au fost lăsați nesupravegheați pentru o perioadă scurtă de timp, iar unul dintre copii a luat medicamentele şi a început să le împartă celorlalţi copii”, a spus locotenentul Cheyenne Casale. Profitând de faptul că mama lor a mers la magazin, copilul a luat recipientul cu somnifere şi a început să le administreze celorlalţi. 

Când s-a întors, a observat că copiii „nu se comportau normal și a sunat de urgenţă la ambulanţă. După ce a transportat copiii la spital, departamentul de pompieri Hopewell a contactat poliția.  Din anchetă fac parte și serviciile de protecție a copilului și procuratura. „Pentru a afla pe cine vom trage la răspundere și să aducem acești copii într-un mediu sigur, acesta este obiectivul nostru numărul unu”, a spus Casale.      

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Mapamond » Şapte copii, cu vârste între 1 şi 7 ani, au ajuns la spital după o supradoză de somnifere, în SUA. Unul dintre fraţi a fost cel care le-a dat pastilele