Antena Meniu Search
x

Foto S-au întors din vacanţa visurilor în sicrie. Doi soţi au murit după ce au inhalat pesticid toxic, într-un hotel celebru din Egipt

Doi soţi din Marea Britanie au murit după ce au inhalat vaporii unui insecticid, într-un hotel celebru din Egipt. Substanţa fusese împrăştiată în camera alăturată, din cauza unei infestări cu ploşniţe. Fiica lor a făcut descoperirea şocantă. Tatăl ei a fost găsit fără viaţă, iar mama ei s-a stins câteva ore mai târziu.

de Redactia Observator

la 08.11.2023, 12:33

S-au întors din vacanţa visurilor în sicrie. Doi soţi au murit după ce au inhalat pesticid toxic, într-un hotel celebru din Egipt
S-au întors din vacanţa visurilor în sicrie. Doi soţi au murit după ce au inhalat pesticid toxic, într-un hotel celebru din Egipt - Andy Stenning / Sunday Mirror)

John și Susan Cooper au murit după ce s-ar fi intoxicat cu E.coli în timp ce dormeau în camera lor de hotel. Bărbatul, în vârstă de 69 de ani, a murit în camera de hotel, în timp ce femeia, în vârstă de 64 de ani, a murit doar câteva ore mai târziu. S-a constatat că dormitorul de lângă ei fusese fumigat cu substanțe chimice pentru a ucide ploșnițele de pat, cu doar câteva ore înainte de tragicul incident.

Cei doi ar fi murit nu din cauza unei intoxicații cu alimente sau cu monoxid de carbon, ci din cauza unei posibile expuneri la un „agent biologic infecțios sau substanțe chimice toxice”. Cuplul, din Burnley, Lancashire, a murit la hotelul Steigenberger Aqua Magic din stațiunea Hurghada de la Marea Roșie. Fiica lor, Kelly Ormerod, i-a descris ca fiind „în formă și sănătoși” înainte de moartea lor.

Nepoata lor a scăpat ca prin minune

S-a constatat că soțul suferea de dizenterie intestinală acută cauzată de E.coli, iar soția sa a suferit o complicație legată de infecție, de asemenea, probabil să fi fost cauzată de E.coli. Fiica lor, în vârstă de 40 de ani, a insistat că mirosul urât din ​​cameră a indicat că altcineva este responsabil pentru moartea lor. Ea a spus că fiica ei Molly, în vârstă de 12 ani, care dormit cu bunicii ei cu o noapte înainte de tragedie, a avut o scăpat ca prin minune.

Pe acelaşi subiect

Un turist german care stătea în camera de lângă cei doi soţi a dezvăluit acum că o infestare de ploșnițe a fost tratată cu pesticid la ora prânzului, înainte ca cuplul să se îmbolnăvească la primele ore. Cele două camere aveau o ușă alăturată, dar aceasta era ținută încuiată. Când cei doi nu au venit la micul dejun a doua zi, fiica lor s-a dus să-i verifice și i-a găsit în stare foarte gravă. Ea a spus că amândoi vomitau și a simţit un miros ciudat „greu”.

S-au întors acasă din vacanţă în sicrie

Cei doi medici care au intervenit la fața locului nu au reuşit să-l readucă la viaţă pe bărbat. În lacrimi, fata a spus anchetei: „Ochii lui aveau... o privire lucioasă, fixată”. El a fost declarat mort, deoarece soția sa a fost dusă la o clinică de la hotel, unde a devenit „super agitată” și a început să delireze. Femeia a fost apoi dusă la spital cu ambulanța, dar a fost declarată moartă în acea după-amiază.

Ambii au fost returnați în Marea Britanie în sicrie sigilate, căptușite cu zinc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » S-au întors din vacanţa visurilor în sicrie. Doi soţi au murit după ce au inhalat pesticid toxic, într-un hotel celebru din Egipt