Antena Meniu Search
x

Scandal în spital: tată furios că nu poate schimba în acte ziua de naştere a fiului său. Reacţia soţiei bărbatului din UK

Un tată şi-a revărsat furia asupra unei asistente medicale, nemulţumit că aceasta nu-i permite să modifice data de naştere a copilului său, în documentele oficiale. Bărbatul din Marea Britanie a explicat ulterior care este motivul pentru care a insistat să schimbe ziua de naştere a bebeluşului.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 09:19

bebelus
Bebeluşul se născuse în ajun de Anul Nou - Shutterstock

Un bebeluş care a venit pe lume la ora 23:05, în ajunul Anului Nou, ar fi putut avea o altă dată de naştere în certificatul de naştere. Cel puţin asta a încercat să facă tatăl său, care a avut un acces de furie când asistenta medicală l-a oprit din demersul lui ilegal. Potrivit Mirror, bărbatul a explicat ulterior cum s-a petrecut totul: asistenta le-a înmânat lui şi soţiei un formular în care să completeze datele personale ale micuţului. Atunci, prin minte i-a trecut un gând năstruşnic. Ajuns la rubrica "data naşterii", s-a hotărât să scrie 1 ianuarie 2021, ora 00:05, pentru că "o diferenţă de o oră nu era o mare problemă". Asistenta nu a fost, însă, de aceeaşi părere. L-a oprit şi i-a explicat că datele trecute în acele câmpuri trebuie să fie conforme cu realitatea. În timpul discuţiei aprinse, tatăl a insistat că "are autoritatea să facă ce vrea", în postura de părinte.  

Explicaţiile tatălul, care voia să schimbe data naşterii fiului său

"M-am certat cu ea şi i-am spus că face prea mult caz pentru ceva minor. Era nedrept pentru fiul meu, care a trăit în 2020 doar o singură oră. 2020 a fost un an prost, mă bucur că a trecut şi nu voiam ca bebeluşul să fie asociat cu el. 2021 era mult mai potrivit", crede bărbatul, a cărui identitate a rămas sub anonimat. "I-am spus că sunt tatăl copilului şi am ceva de spus, că îmi asum întreaga responsabilitate pentru orice consecinţe ar fi putut apărea mai târziu. Îmi tot repeta că nu aşa funcţionează lucrurile şi că formularul nu va fi acceptat, întrucât conţine informaţii false. A chemat şi medicul pediatru, care a ridicat tonul la mine. Sunt părinte şi am tot dreptul să fac asta. Până la urmă, mi-au luat documentul şi nu m-au lăsat să îl completez. Soţia mi-a reproşat că am făcut-o de ruşine şi m-am purtat prosteşte", a adăugat el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Scandal în spital: tată furios că nu poate schimba în acte ziua de naştere a fiului său. Reacţia soţiei bărbatului din UK