Antena Meniu Search
x

Ultimul mesaj trimis de un tată pe moarte familiei, de la mii de kilometri distanţă. S-a stins în agonie, muşcat de şarpe, în Mozambic

Sebastian Wicker a murit la doar 40 de ani, muşcat de şarpe în timpul unui safari în Mozambic. În agonie, tatăl a apucat să înregistreze un ultim mesaj vocal, care i-a fost livrat soţiei sale iubite, aflate la mii de kilometri distanţă.

de Redactia Observator

la 28.09.2022, 10:29

Sebastian a murit la 40 de ani, muşcat de şarpe
Sebastian a murit la 40 de ani, muşcat de şarpe - Twitter Sebastian Wicker

Un bărbat în vârstă de 40 de ani şi-a găsit sfârşitul în timpul unui safari în Mozambic. Sebastian Wicker s-a stins din viaţă după ce a fost atacat de şarpe, agonizând timp de şase ore, până ce moartea l-a răpit pentru totdeauna în braţele ei. În acest răstimp, a reuşit să le transmită un ultim mesaj celor mai dragi persoane din viaţa lui - soţia sa, Amanda, şi fiul lor, Oskar. Înregistrarea vocală a ajuns la destinatarii care, răvăşiţi de durere, au ascultat vocea bărbatului pierdut pe vecie.

Ultimul mesaj trimis de Sebastian soţiei sale, Amanda

Amanda Wicker, originară din Scoţia, povesteşte pentru Daily Star că mesajul îi va aminti mereu cât de mult a iubit-o soţul său. "În mesaj se aude cum îşi pierde treptat conştienţa, după ce şarpele l-a muşcat", spune ea. Femeia a mărturisit că a încercat să ţină legătura cu Sebastian, trimiţându-i la rândul ei mesaje vocale. "Dar el nu le-a deschis", îşi aminteşte Amanda.

Sebastian Wicker era responsabil de administrarea a 650.000 de hectare de teren, în Delta Zambezi din Mozambic. Deşi i s-a administrat, pe loc, o doză de antidot împotriva veninului reptilei, când a ajuns la spital medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa. "Unul dintre colegii săi de muncă m-a sunat, în lacrimi, să-mi spună că soţul meu a murit. Am izbucnit în plâns. Este un mare şoc. Sebastian mai fusese atacat de animale în trecut, dar un astfel de atac al unui şarpe ... Este ceva ce n-am mai auzit. Este pentru prima oară când se întâmplă aşa ceva în 30 de ani", adaugă Amanda.

Se crede că Sebastian a fost muşcat de o cobra de pădure sau de un şarpe black mamba, specii al căror venin afectează funcţiile vitale şi creierul. "A avut parte de o moarte foarte dureroasă, i s-a dat morfină. S-a chinuit să respire până în ultima clipă. A fost ceva îngrozitor. Nu-mi pot închipui prin ce suferinţă a trecut", spune Amanada. Sebastian, soţia lui şi bebeluşul lor, Oskar, urmau să se mute împreună în Scoţia, în luna decembrie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Mapamond » Ultimul mesaj trimis de un tată pe moarte familiei, de la mii de kilometri distanţă. S-a stins în agonie, muşcat de şarpe, în Mozambic