Antena Meniu Search
x

Scandal monstru după ce postul naţional de televiziune din Coasta de Fildeş a chemat un aşa numit violator şi l-a pus să demonstreze pe un manechin cum îşi atacă victimele

Scandal monstru în Coasta de Fildeș, după ce un prezentator TV a invitat în emisiune un așa zis violator și l-a pus să simuleze cum își atacă victimele, scrie The Guardian.

de Redactia Observator

la 01.09.2021, 10:01

Yves de Mbella
Yves de Mbella - Facebook

Un post de televiziune din Coasta de Fildeș și-a cerut scuze, după ce un prezentator a invitat în emisiune un așa zis violator pe care l-a pus să simuleze cum își atacă victimele, folosind un manechin. 

Imaginile au fost transmise luni de postul Nouvelle Chaine Ivorienne, iar în urma difuzării lor, postul TV s-a confruntat cu un val de furie din partea telespectatorilor. Oamenii au semnat o petiție prin care cereau ca prezentatorul să fie sancționat. În urma incidentului, moderatorul a fost suspendat.

„Îmi pare sincer rău pentru șocul produs în timp ce încercam să atrag atenția asupra acestor fapte”, a declarat Yves de Mbella. „Am făcut o greșeală. Îmi cer, de asemenea, scuze pentru tot ceea ce am spus în cadrul acelei emisiuni. Îmi cer iertare față de toate victimele agresiunilor sexuale”.

Postul de televiziune NCI și-a cerut scuze pentru difuzarea imaginilor și a anulat ultimul episod al programului, care ar fi urmat să fie transmis vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Mapamond » Scandal monstru după ce postul naţional de televiziune din Coasta de Fildeş a chemat un aşa numit violator şi l-a pus să demonstreze pe un manechin cum îşi atacă victimele