Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Scandal monstru după ce postul naţional de televiziune din Coasta de Fildeş a chemat un aşa numit violator şi l-a pus să demonstreze pe un manechin cum îşi atacă victimele

Scandal monstru în Coasta de Fildeș, după ce un prezentator TV a invitat în emisiune un așa zis violator și l-a pus să simuleze cum își atacă victimele, scrie The Guardian.

de Redactia Observator

la 01.09.2021 , 10:01

Yves de Mbella
Yves de Mbella - Facebook

Un post de televiziune din Coasta de Fildeș și-a cerut scuze, după ce un prezentator a invitat în emisiune un așa zis violator pe care l-a pus să simuleze cum își atacă victimele, folosind un manechin. 

Imaginile au fost transmise luni de postul Nouvelle Chaine Ivorienne, iar în urma difuzării lor, postul TV s-a confruntat cu un val de furie din partea telespectatorilor. Oamenii au semnat o petiție prin care cereau ca prezentatorul să fie sancționat. În urma incidentului, moderatorul a fost suspendat.

„Îmi pare sincer rău pentru șocul produs în timp ce încercam să atrag atenția asupra acestor fapte”, a declarat Yves de Mbella. „Am făcut o greșeală. Îmi cer, de asemenea, scuze pentru tot ceea ce am spus în cadrul acelei emisiuni. Îmi cer iertare față de toate victimele agresiunilor sexuale”.

Articolul continuă după reclamă

Postul de televiziune NCI și-a cerut scuze pentru difuzarea imaginilor și a anulat ultimul episod al programului, care ar fi urmat să fie transmis vineri.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Scandal monstru după ce postul naţional de televiziune din Coasta de Fildeş a chemat un aşa numit violator şi l-a pus să demonstreze pe un manechin cum îşi atacă victimele