Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto Se caută unic proprietar pentru o insulă în Scoția. Proprietatea, care deține un far, o casă cu cinci dormitoare și 28 de hectare, costă doar 400.000 de euro

Dacă v-ați săturat de zgomotul orașului și bormașina vecinilor, o agenție imobiliară a găsit soluția. A scos la vânzare o insulă. Iar suma nu este deloc mare pentru cei cu dare de mână: 418.000 de euro.

de Monica Palade

la 04.08.2022 , 22:36

Situată în Scoția, la sud de insula Arran, Pladda însumează 28 de hectare în total. Pe acest mic paradis scoțian, se află un far, o casă cu cinci dormitoare, o platformă de aterizare pentru elicopter, un dig de piatră și o cabină mică cu un dormitor spațios și o bucătărie.

Insula este vândută prin agenția imobiliară Knight Frank, care subliniază că aceasta este o oportunitate unică. Într-adevăr, în vestul Glasgow, un apartament cu două dormitoare poate costa cu ușurință 450.000 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Cu ce preferaţi să plecaţi în vacanţă?
Observator » Mapamond » Se caută unic proprietar pentru o insulă în Scoția. Proprietatea, care deține un far, o casă cu cinci dormitoare și 28 de hectare, costă doar 400.000 de euro