Antena Meniu Search
x

"Se poate întâmpla oriunde, oricând". O femeie de 42 de ani a murit chiar în timp ce i se făcea un RMN într-o clinică din Franța

Sfârșit dramatic pentru o femeie de 42 de ani, care a murit brusc chiar în timp ce i se făcea un RMN. Incidentul a avut loc pe 15 noiembrie, însă medicii nu au reușit să afle nici până acum ce i-a provocat moartea.

de Monica Palade

la 21.11.2023, 18:45

"Se poate întâmpla oriunde, oricând". O femeie de 42 de ani a murit chiar în timp ce i se făcea un RMN într-o clinică din Franța - Shutterstock

Incertitudinea rămâne în jurul morții femeii de 42 de ani, care a avut loc miercurea trecută, în timpul unui RMN într-o clinică din Ris-Orangis, Essonne, Franța, scrie Le Parisien. În ciuda faptului că salvatorii au intervenit rapid, pentru femeia nu s-a mai putut face nimic.

A murit în timpul unui RMN

Potrivit procurorului din Évry-Courcouronnes, Grégoire Dulin, „analizele toxicologice și patologice” erau încă „în curs” la sfârșitul săptămânii. Ceea ce înseamnă că autopsia victimei, efectuată vineri de un medic legist, nu a permis stabilirea cu exactitate a cauzei morții. Prin urmare, cercetările continuă.

Cu toate acestea, o ipoteză rămâne favorizată în această etapă, cea a unui atac de cord în timpul examinării.

Este imposibil, pentru moment, să se stabilească o legătură între activitatea scanerului (dotat cu raze X) și disconfortul pacientei. „Se poate întâmpla oriunde, oricând”, a declarat un medic din spital.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Mapamond » "Se poate întâmpla oriunde, oricând". O femeie de 42 de ani a murit chiar în timp ce i se făcea un RMN într-o clinică din Franța