Antena Meniu Search
x

Selfie-ul morţii: O turistă a căzut peste 50 de metri în gol, după ce a încercat să-şi facă o poză pe-o stâncă şi a alunecat

O turistă şi-a pierdut viaţa, după ce a căzut 50 de metri în gol, în timp ce îşi făcea un selfie de pe o stâncă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 09.04.2024, 18:30

Inessa Polenko, în vârstă de 39 de ani, s-a căţărat peste o platformă de sigurnaţă pentru a-şi face poză pe o stâncă, dar s-a împiedicat şi a căzut peste 50 de metri în gol, spre moarte, sub privirile îngrozite ale celorlalţi turişti.

Paramedicii au ajuns imediat la faţa locului pentru a-i oferi primul ajutor, însă decesul a fost pronunţat ulterior, la spital, în urma rănilor extrem de grave. Mai multe filmări ale martorilor surprind trupul tinerei rusoaice pe plajă, sub stânca pe care se urcase pentru o fotografie.

Femeia se afla la punctul de vedere panoramică Gagry din Abhazia, Georgia, care are vedere la Marea Neagră. Instagrameriţa cu peste 9.000 de urmăritori poșta regulat selfie-uri din vacanţele în care mergea. Împărtăşise pentru fanii săi fotografii din Dubai, egipt şi Crimeea.

Femeia  a căzut peste 50 de metri în gol

Pe acelaşi subiect

Inessa lucra ca cosmeticiană şi avea clienţi atât în Moscova, cât şi în staţiunea Soci, unde locuia. Înmormântarea va avea loc astăzi, a anunţat familia îndurerată.

Autorităţile trag un semnal de alarmă şi îi îndeamnă pe oameni să nu se aventureze în locuri nesigure, pentru o poză, mai ales dacă acestea sunt împrejmuite întocmai pentru a-i ţine pe oameni la distanţă, potrivit The Sun.

Un studiu australian a constatat că aproape 400 de răni și decese au fost raportate pe tot globul ca urmare a selfie-urilor, din 2008 încoace. Victimele au fost cel mai adesea femei tinere în vârstă de 20 de ani, de obicei aflate în vacanță. În cele mai multe cazuri, victimele şi-au pierdut viaţa căzând sau înecându-se în timp ce încercau să îşi facă un selfie în locuri periculoase.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Mapamond » Selfie-ul morţii: O turistă a căzut peste 50 de metri în gol, după ce a încercat să-şi facă o poză pe-o stâncă şi a alunecat